2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 300791 بازدید | 28465 پست

@آلبالو814664    

سلام گلم يه سوال من موهامو رنگ ٩گذاشتم عسلي شده حالا موهاي مشكي خودم در اومده ميخام رنگ قهوه اي تيره طبيعي  بزارم مارك مارال استفاده ميكنم ٣يا ٤خيلي مشكي ميشه؟ چندبزارم خانومم؟؟؟؟سپاس

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@آلبالو814664     سلام گلم يه سوال من موهامو رنگ ٩گذاشتم عسلي شده حالا موهاي مشكي خودم د ...

سلام عزیزم ، بله خیلی مشکی هستن مخصوصا ۳ ، میتونی ۵ یا ۶ بذاری با اکسیدان شش درصد

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

سلام البالو جان کن موهای رنگ اکسترا800با دودی و طلایی گذاشتم میخوام رنگ ماهگونی بزارم به نظرت چه شماره ای بگیرم ایا بدون دکلره زشت میشه دلم یه تغیبر شیک میخواد رنگ پوستم گندمی هست یا رنگ شکلاتی یا البالوی بزارم دلم یه تغییر میخواد که قشنگ باشه

سلام البالو جان کن موهای رنگ اکسترا800با دودی و طلایی گذاشتم میخوام رنگ ماهگونی بزارم به نظرت چه شما ...

سلام عزیز ، ماهاگونی دست خودته تیره بخوای یا متوسط البالویی هم همینطور .. تعداد شماره های اینا زیاد نیست

بیسکوییتی هم بدون دکلره نوعی قهوه ای با تم زردی میده میشه با دودی قاطی کرد بهتر میشه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام عزیزم،دیروز موهام رو با رنگ ۶.۰۰، ۷دودی و ۷ شکلاتی رنگ کردم خیلی تیره شده و قرمزی داره، اگه ۸ د ...

سلام عزیز

اگه از قبل رنگ خاصی نداری که مانع رنگ گرفتن رنگهای جدید بشه ، بله میتونی از دودی زیتونی یا زیتونی و آبی استفاده کنی

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
آلبالو جان گلم چند وقت قبل گفته بودم موهام رو مسی زدم که الان کمرنگ شده و قهوه ای طور شده. ریشه هم ...

نه نیاز نداره ولی هر قهوه ای ای هم مسی رو پوشش نمیده ، از دودی استفاده کن متوسط یا تیره

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم