2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 300783 بازدید | 28465 پست
سلام البالوجان گلم من میخواستم بپرسم که رنگ موی نیوپرستیژ رنگ کاراملی چگونه رنگیه و میگن رنگ کاراملی بعداز هفت یا هشت بار شستوشو تغیر رنگ میدهد میخواستم ببینم راسته خواهش میکنم راهنماییم کنید ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام سمی جان عزیزم من تا حالا این مارک استفاده نکردم اگه اصله و تقلبی نیست فکر نکنم مارک بدی باشه الان بازار پر از مارکای ایتالیا و اسپانیاست کاراملی هم مثل بقیه ی رنگ های فانتزی موندگاری و حالت اولیه اش رو زیاد نگه نمیداره اما اینکه چه مدت بمونه هم بستگی به جنس مو داره هم مراقبت های بعد رنگ مثلا استفاده از شامپوهای موهای رنگ شده داره ولی اینکه بعد 7 یا 8 بار شستن بره نه دیگه انقدر هم بی دووم نیست
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام آلبالو جان.. چشمهای من درشت و کمی بی حالت هستن همیشه ریمل و مداد میزنم البته مداد رو توی چشمم میکشم فقط ولی بازم بی روح نشون داده میشه رنگ چشمهام ام عسلی-یشمی هست حالا راهنمایی میخوام که چطور چشمهامو از این بی روحی دربیارم مخصوصا تو عکس انگار اصلللا آرایش نداره چشمام خط چشم دوست دارم ولی نمیدنم چطوری و با چی بکشم که قشنگر باشه
من و خداوند هر روز صبح فراموش می کنیم.. "او" خطاهای من را و"من"لطف او را!!
شکوفه جان میتونی از یه سایه ی پرتقالی رنگ یا نارنجی کم رنگ برای استخون پلک ( دست بزنی روی پلکت مشخص میشه ) استفاده کنی خط چشم هم یه خط مماس مژه های بالا میتونی بکشی و انتهاش رو یه کوچولو بدی بالا
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سمی جون اول پاکسازی پوست رو بهت پیشنهاد میدم بعد به تغذیه ات برس آب زیاد بخور , میوه هم همینطور , از ماسک های طبیعی مثل ماست و گلاب , عسل و آبلیمو , تخم مرغ و ماست و عسل و آبلیمو , و... استفاده کن
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
پاکسازی مراحل داره .. اول باید بخور مستقیم یا غیرمستقیم داده بشه بعد از کرم های اسکراب استفاده بشه بعد اگه نیاز به خارج کردن ببخشید که این کلمه رو به کار میبرم اصطلاحا آت و اشغالای پوست بیرون آورده بشه , ماساژ داده بشه , از محلول های پاک کننده استفاده بشه مثلا جوشونده ی بابونه یا محلول های شیمیایی پاک کننده که دارو خونه ها و.. دارن بعد از ماسک های مناسب با شرایط پوست استفاده بشه و..
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
ممنونم ازت آلبالوجون بخدا دیگه شوهرم هم از پوستم گله میکرد آخه پوست من خیلی خوب بود و صاف دیروز شوهرم بهم گفت خیلی پوستت نسبت به قبل بیحال هست الان 2ماهه هیچ آرایشی بهم نمیاد پنکک به صورتم خوب نمیشینه خیلی دپرس شدم