2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 300783 بازدید | 28465 پست
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1076937&postID=42089921
بخشش کن اما نگذار از تو سوء استفاده شودعشق بورز اما نگذار با قلبت بد رفتاری شود اعتماد کن اما ساده و زودباور نباش حرف دیگران را بشنو اما صدای خودت را از دست نده.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام البالو جون من پوستم جای جوش زیاد داره برا از بین بردنش راهی هست چکار کنم پوستم صاف ویکنواخت بشه ودیگه اصلا وقتی کرم میزنم بعد پنکیک خوب رو پوستم صاف نمیشه وبعد یک ساعتی جمع میشه واینکه شما چه مارکی برا ضدافتاب پیشنهاد میدی برام من پوستم کمی چربه ایا کرم استفاده کنم یا پنکک البته اگه زیر ارایش مرطوب کننده نزنم کرمها خوب نمخوابه برا همین فکر مکنم که پوستم خیلی چرب نیست ایا پد پنکک ونحوه زدن رو صورتم فرق داره تو یکنواخت شدنش کمکم کن ممنون
ادعونی استجب لکم و...لا تقنطوا من رحمه الله..خدایاگفتی مرابخوانید تا اجابت کنم وهیچگاه از رحمتم ناامید نشوید ...مرادریاب
فاطمه جان سلام عزیزم برای جای جوش باید به دکتر مراجعه کنی من حودم ضد افتاب اردن بدون چربی و بدون کرم پودر استفاده میکنم برای زیر پنکک مرطوب کننده یا ضد افتاب خوبه به شرط اینکه اندازه باشه نه زیاد نه ک پنکک مناسب پوستت بخر اگه چربه مخصوص پوستای چرب و اگه خشکه هم همبنطور مواد روی پد پنکک رو یکنواخت پخش کن
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام آلبالو جونم من موهامو دودی ۷ گذاشتم ولی ریشه روشنتر از ساقه شده یه عکسی صفحه اول گذاشتیم با ترکیب زیتونی و طلایی اگه اونو با دودی و طلایی بزارم خوب میشه و برا دو رنگی موهام نمیخوام ۰۰۰ و دکلره بزارم تازه موهام جون گرفته چیکار کنم؟ در ضمن سفیدی هم دارم ممنون میشم بگی برا اون رنگ دقیقا چیا و چه اندازه ای بزنم مرسییییییی
اشتباهم این بود هرکجا رنجیدم خندیدم
لیلیوم جان سلام عزیزم نباید ریشه رو زود رنگ میذاشتی , باید صبر میکردی ساقه رنگ بگیره ده دیقه یک ربع اخر ریشه ها رو رنگ میکردی تا دو رنگ نشه , چون ریشه زود رنگ باز میکنه به خاطر نزدیکی به گرمای کف سر. دودی و طلایی هم خوب میشه فقط تن رنگش یه مقدار با رنگ صفحه ی اول فرق خواهد کرد اگه میخوای تن سبز هم داخلش باشه میتونی یه مقدار واریاسیون سبز داخلش بریزی. برای سفیدی باید داخل رنگت از رنگ طبیعی هم بریزی مثلا اگه دودی 7 و طلایی 7 رو با هم میخوای استفاده کنی داخلش به اندازه ی یک سوم تیوپ رنگ طبیعی شماره ی 7 هم بریز اگه سفیدی ها زیادن اول یه مقدار از رنگ رو روی سفیدا بمال یه چند دیقه بمونه بعد رنگ کردن مو رو شروع کن برای خارج شدن از حالت دو رنگی هم , رنگ جدید که خواستی بذاری اول ساقه رو بزن ده دیقه یه ربع اخر ریشه رو بزن ریشه که هم رنگ ساقه شد موها رو بشور.
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
اگه امکانش هست میشه یه عکسی از ترکیب دودی و طلایی و طبیعی بزارین و اینکه چون سفیدی دارم طلایی ۷ بگیرم یا ۶ وطبیعی رو چند بگیرم بهتره آخه دودی ۷ دارم نصف و چه مقدار از هر کدوم بریزم مرسی گلم
اشتباهم این بود هرکجا رنجیدم خندیدم
لیلیوم جان فعلا عکس پیدا نکردم پیدا کردم میذارم دودی 7 رو همون نصف بریز با نصفه طلایی 7 و یک سوم طبیعی 7 اگه میخوای بیشتر به طلایی بزنه طلایی رو دو سوم بریز دودی رو یک سوم اگه میخوای دودیش بیشتر باشه برعکس فرمول بالا عمل کن روی موی دکلره بهتر در میاد ولی خوب دکلره هم مو رو خراب میکنه
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام آلبالو جون میگم میشه یه فرمول از دودی خوشرنگ بهم بدی.من موهام رو n9 گذاشته بودم و الان چند سانت ریشه اش در اومده.بدون دکلره.ممنون عزیزم
بلند بخوان؛درشت بنویس؛آویزه ی گوشت کن که :«تقوا» آن نیست؛که با یک «تق»، وا برود.
سلام عزیزم ممنون میشم راهنمایی کنیم ،دنبال ی رنگ ناخن مصنوعی خاص بودم ک نیافتم ،حالا ب این نتیجه رسیدم خودم رو ناخن مصنوعی طرح بدم لاک بزنم ،فقط موضوع اینکه نمیدونم اصلا شابلونطرح ناخن داریم ،یا این چسبی ک تو سایتا رو ناخن زدن و طرح انداختن جنسش چیه ؟؟؟سنگها ک میچسبونن روش چی از این سنگ حرارتیهاس یا نه ی چیز مخصوصه ناخنه ،کاش زودتر جوابم رو بدی چون تا فردا بیشتر وقت ندارم 😋.شینیون چی مده تو نتمدلای یک سال دو سال پیش رو ب اسم ٢٠١٥میاره
اندکی صبررر سحر نزدیک است
باور جان سلام عزیزم اگه فقط خود دودی رو میخوای دودی شماره ی 7 رو با کمی واریاسیون دودی و اکسیدان 2 و واریاسیون نقره ای ( دو بند انگشت . اول رنگ ها و واریاسیون ها رو خوب قاطی کن و بعد اکسیدان رو بریز و قاطی کن اگه روشن تر میخوای میتونی شماره 8 یا 9 دودی رو استفاده کنی اول رنگ کردن رو از ساقه ی مو شروع کن یعنی از 2 سانت مونده به ریشه شروع کن بعد از اینکه کل ساقه ی مو رو رنگ کردی صبر کن ساقه رنگ باز کنه ده دیقه یه ربع اخر ریشه رو رنگ کن و منتظر باش تا همرنگ ساقه بشه بعد بشور کل زمان شروع به رنگ هم یک ساعت بیشتر نشه
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
مانی جون سلام عزیزم من کار ناخن انجام ندادم تا حالا ولی میدونم شابلون داریم یا اگه نگین مثلا میخوای استفاده کنی نگین ها مخصوصا چون چسب که روش میاد اگه نگین مخصوص نباشه جلا نخواهد داشت , اگه تهران هستی خیابون منوچهری مغازه های ارایشی راهنماییت میکنن ناخن مصنوعی های شیک و ساده هم پیدا میشن اگه بگردی , که دیگه نیازی به این همه دردسر هم نباشه مدل مو هم الان بیشتر موهای باز و فر مده اما شینیون های ساده هم طرفدار زیاد داره
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
الناز جان سلام ریمل رو من خیلی قبول ندارم در مورد سایه یا مداد هم باید ببینی با کدوم راحت تر کار میکنی وگرنه هر دو میتونن پهن و قهوه ای بکنن سایه تقریبا نامحسوس تر از مداده و تقریبا طبیعی تر به نظر میرسه قبل از طراحی ابروت اول یه طرحی رو در نظر بگیر با یه مداد کم رنگ مرزهای طرحت رو مشخص کن بعد با مداد یا ابرو توشو پر کن مارک های متنوعی وجود داره اونایی که قیمتشون بالاتره معمولا بهترن باید تستشون کنی قبل از خرید رنگ ها متنوع هستند باید ببینی کدوم به رنگ پوستت و اون درجه ای از روشنی که میخوای بیشتر میاد
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم