2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 300772 بازدید | 28465 پست
ادلا جان قلم رو شماره های 00 , 3 , 4 , 12 , 8 , 16 , قلم سر کج و... ببین توی بازار کویتی ها یه مغازه بود قلم ها جلوی چشم بود همینطوری هر چی که به نظرت به کارت میاد بردار ولی تو مغازه ممکنه ازت شماره بخوان ممکن هم هست نخوان همنطوری چشمی خودت میتونی انتخاب کنی فون تک رو راستش بستگی داره اون مدلی که میخوای روش کار انجام بدی پوستش چه رنگی باشه یه درجه یا دو درجه تیره تر از رنگ پوستش و یه دونه هم همرنگ پوستش بخر
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آلبالو جان مداد یوبی چطوره؟؟
خدایا من همه اتفاقات خوب زندگیم رو مدیون تو هستم و اتفاقات بد رو ناشی از جهالت خودم می دونم..... خدایا همسرم رو فقط به خودت میسپارم و ازت می خوام ارامش من رو زیاد کنی.
مرسی البالو جونم خیلی ممنون که این همه با حوصله بهم جواب دادی عزیز
     همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
سلام دوست جون دستت درد نکنه واسه تاپیکت عزیزم پوست صورت من همیشه لکیه یه دونه های قرمزی زیرشه میدونی یه پوست سرحال نی یه روز کرم نزنم داغونه زیبای بقیه صورتمو میگیره کلی پول کرم آبرسان و ... دادم اما خوب نبود شما چیزی میدونی که به دردم بخوره؟
سلام دوست عزیز هیچ کرم پودری رو صورتم نمیشینه پوستم خیلی خشکه-حتی کرم گریم به اون چربی رو پوستم قشنگ نیست فقط کرم کاور مارک اونم اونی که دارویسی هم هست و مال چروک نشدن پوسته یکم خوبه اونم رنگش زیاد به قرمزی میزنه من چی بخرم اخه صدتا کرم دارم بی استفاده
برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستید .یا عزیز ذو العز والاقتدار اعزنی
مرمرناز جان عزیزم مشکل از پوستته باید قبل از استفاده از کرم پودر پوستت نرم و آبدار باشه پوست خشک هیچ وقت کرم پودر رو نمیپذیره نگذار پوستت خشک بمونه با بخور دادن دائما مرطوب کردن استفاده از ماسک های چرب مثل ماست چرب
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
رفتم عزیزم دکتر میگه پوستت خوبه مشکلی نداره مرطوب کننده کرم پودر و پنککتو عوض کن مارک کرم خوب رو خواستم بپرسم ابرسان خوب مرطوب کننده خوب کرم پودری که کمتر اسیب بزنه
هرکار میکنم ابروهام رنگ نمیگیره رنگ 8 مارال با اکسیدان 9 %میزارم ولی رنگ نمیشه ک هیچ سیاه میشه... درصدشم رنگ یه بند انگشت و اکسیدان کمتر میریزم. کلافه شدم از صبح..علت چیه عزیز؟
****ممنون میشم واسه باز شدن گره کارم صلوات بفرستین****
2810