2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 300770 بازدید | 28465 پست
سلام خسته نباشید میشه بپرسم چه رنگی مثل اورال هست که رنگ هاش شبیه رنگ های ترکیبی باشن.اورال خیلی خوبه دقیقا رنگ روی پاکت در میاد ولی زود تغییر رنگ میده.اگه ممکنه یه رنگ خیلی عالی که رنگش مثل رنگ های ترکیبی باشه و موندگار هم باشه بهم معرفی کنید.قیمتش هم اصلا مهم نیست.فقط من قسمت پایین موهام رنگ بلوند داره روش رنگ بزنم بد نمیشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرکی میدونه لطفاااااااااا سریع راهنماییم کنه مهمونی دعوتم http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1019941&postID=39838458
09013262709معجزه گر مزرعه ما حتما مطالعه کنید http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1077649&postID=42110813 مامانای باردار تیشرت بارداری فانتزی مارو ببینید http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1125575&postID=44176358 کانال ما @bitanaz89
سلام البالو جون اگه میشه به منم یه کمکی بکن عزیز میخواهم وسایل گریم بخرم نمیخواهم فول بخرم فقط برای امتحان ارایشم میخواهم و اینکه تو خونه تمرین کنم و میخواهم جنسشون خوب باشه تا جایی که من از این ور و اون ور دیدم اینا رو اسمشون رو پیدا کردم کرم پودر گریم مایع حجم دهنده کانسیلر فون سایه چشم و مداد ابرو بجز اینا چیز دیگه ای هم بخرم ؟ اگه میشه بهم مارک معرفی کن و بگو از کجا بفهمم چی بخرم مثلا من فون تا حالا ندیدم از کجا بفهمم که فون چه مدلی بخرم و کانسیلر و .. سایه چشم خودم یه عالمه دارم اما رنگ ندارن برای اینم خیلی مشکل دارم نمیفهمم از کجا باید یه سایه خوب پیدا کنم و چه جوری بفهمم سایه چشمم خوبه ؟ راستی چند مدل سایه برای گریم باید بگیرم ؟
     همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
میبخشید طولانی شد عزیز
     همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
برای طراحی ابرو هم از مداد میشه استفاده کرد هم سایه های آکوا برای سایه که ماشالله هم مارک زیاده هم جنس پودری سنگی و...بهتره یه پک سایه از این بزرگا داشته باشی که تعداد رنگهای زیادی دم دستت باشه برای زیر سازی پوست من کانسیلر استفاده نمیکنم از فون خشک درما کالر استفاده میکنم کرم پودر گریم هم میتونی از کرم پودر های با پوشش بالا که اغلب هم قیمت بالایی داره استفاده کنی هم میتونی از پن استیک سوپراکالر استفاده کنی که اونم پوشش بالایی داره البته باید اصلش رو بخری قلم های مخصوص گریم هم لازمه میتونی این وسایل رو از خیابون منوچهری از مغازه ی ژانپیر که محصولات کریولان رو میفروشه و بقیه ی مغازه هایی که اونجا هست تهیه کنی , لوازم ارایشی های خیابون مروی هم خوبن ولی اگه مارک کریولان میخوای برو ژانپیر مروان خیر هم خوبه البته شنیدم استفاده نکردم قلم ها قیمت ها مختلفی دارن اما قیمت مناسب رو میتونی تو بازار کویتی های بازار قدیم پیدا کنی
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
نه البالو جون ارایش امتحان عمومی دارم ولی وقتی رفتم برای امتحان دوستم در حد گریم انتظار دارن
ببخشید روشا جان سوالت رو ندیدم عزیزم رنگ های ترکیبی رو بعضی از مارک ها دارن مثلا پرسونال رنگ های خیلی زیادی داره , آکوارلی مارک خوبیه ولی اطلاع ندارم رنگ ترکیبی هم داره یا نه قیمتش هم به نسبت رنگهای دیگه بالاست مثل اورال میتونی روی موهای بلوند رنگ بزنی فقط بستگی داره چه رنگی باشه
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
مرسی عزیز که جواب دادی قلم چند تا بگیرم ؟ و چه سایزی میبخشید اخه نمیخواهم برم اونجا بهم بندازن منم اصلا بلد نیستم موقع خرید گیج میزنم
ادلا جان بستگی داره چقدر بخوای هزینه کنی قلم و سایه و رژ و ریمل و مداد و... میتونی با هزینه ی کم تهیه کنی , اگه گریم نیست همون کانسیلر کفایت میکنه البته اگه فون تکی پیدا کردی به جای کانسیلر فون تکی بخر مثل سایه های تکی میمونه بسته بندیش
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
مرسی البالو جونم فون تکی اگه پیدا کردم باید چه شماره ای بگیرم ؟ منظورم روشن یا تیره هستش ؟ یا فرقی نمیکنه ؟ ترو خدا ببخشید ها این همه سوال میپرسم
میشه یه مداد چشم خوب به من معرفی می کنید؟؟
خدایا من همه اتفاقات خوب زندگیم رو مدیون تو هستم و اتفاقات بد رو ناشی از جهالت خودم می دونم..... خدایا همسرم رو فقط به خودت میسپارم و ازت می خوام ارامش من رو زیاد کنی.
2810