2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 300758 بازدید | 28464 پست
سلام البالو من مخوام موهام حالت عسلی پیدا کنه اما هرچی زدم عسلی نشده لطفا بگو چطور میشه ی عسلی خوش رنگ در بیاد موهامم هم الام تن نارنجی داره و اینکه صورتم تپله دویت دارم یکم لاغر بشه تو ارایش چه کنم
هیس دخترها فریاد نمیزنند ..خدایا خودت به سکوت زنان سرزمینم برس
سلام آلبالو جان من موهام کم پشته و تارش نازک و فر ، 3 ماه پیش n3 گذاشتم موهام دورنگه ریشه ها روشنتره ولی ساقه ها به مشکی میزنه حالا میخوام یه تغییری کنم به نظرت چه رنگی کنم صورتم گرد و چشمام قهوه ای تیره . لطفا آسون بهم یادبده که تو خونه خودم بزارم آخه خیلی تو رنگا وارد نیستم میخوام یکم موهامو پرتر نشون بده و دکلره نخواد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خخخخ میخواستم دوماه پیش ازت بپرسم موهام دو رنگه نصفش دکلره بود روشن نصفشم ک رنگ نداشت من دکلره نمیخواستم این بار،ارایشگر موهامو تیره کرد قسمت دکلره ش رو،بعد رنگ قهوه ای گذاشت موهام دو رنگ شد اول هم قسمت پایین را گذاشت بعد قسمت ریشه را اما قسمتی ک قبلا دکلره داشت ب زیتونی میزنه وقتی دقت کنی بالاش قهوه ایه چاره ای داره؟اصلا اینجور مواقع باید چکار کرد و الان باید چکار کنم
من خدا را دارم.....
نیوشا جان عزیزم برای عسلی دو تا فرمول برات میذارم فرمول دومی رنگ اصطلاحا گرمتریه هر دو قشنگ هستن هر کدوم رو خواستی استفاده کن : فقط اول ساقه رو رنگ کن اخر سر ریشه رو 1- نصف رنگ بژ شماره ی 9 + نصف طلایی شماره ی 8 + واریاسیون آبی 1 سانت + واریاسیون نقره ای 2 سانت + اکسیدان ضدقرمزی شماره 1 2- نصف طلایی 7 +نصف شکلاتی 7 + 2 سانت طبیعی 7 + واریاسیون نقره ای دو سانت + واریاسیون آبی 1 سانت + اکسیدان ضد قرمزی 1 اول رنگ و واریاسیون ها رو کامل با هم مخلوط کن بعد اکسیدان رو به اندازه ای که ماست شل بهت بده بریز الگه شماره ی رنگ ها به نظرت خیلی روشنه و اگه تیره تر خواستی میتونی شماره ی رنگ ها رو یک الی دو درجه پایین تر بخری برای ارایش و لاغر کردن صورتت هم مهمترین نکته رژگونه ست که حتما باید طوری زده بشه که صورتت رو تپل نکنه و قشنگ خط داشته باشه البته میتونی از زیرسازی های گریم هم استفاده کنی یا از کرم پودر تیره تر از کرم پودر اصلی و اضافه های صورت رو بگیری و تیره کنی و به فرم صورت نرمال که بیضی باشه دربیاری تا با خطای دید صورتت لاغر دیده بشه
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
خو همین کارراکرد البالوجان،اول قسمتی را ک ازقبل دکلره داشت رو ب رنگ موهای خودم یکدست کرد بعد رنگ جدید را ب قسمت پایین گذاشت دوباره همون را ب کل موها،اما یه رنگ نمیشه زیر نور قشنگ مشخصه پایین موها ب زیتونی میزنه نزدیک ریشه به قهوه ای
من خدا را دارم.....
حوب پس یه بار دیگه رنگ کن البته درسته که دکلره کرده ولی باز بالا و پایین یک دست نشده حتما یه جا روشن تر از جای دیگه بوده یا اینکه مدت مکث رنگ تو قسمت بالا و پایین درست رعایت نشده به هر حال میتونی یه رنگ تو همون خانواده ی قهوه ای انتخاب کنی و بزنی ولی قبل از اینکه مو ها رو بشوری حتما از یک دست شدن رنگ مطمئن شو
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
بهم گفت هزاری هم رنگ کنی چون دکلره از قبل داری رنگت یکدست نمیشه باید اون قسمت را کوتاه کنی خو اخه دوس ندارم کوتاه کنم 😞 حرفش درسته؟گفت چون دکلره نمیخوای همینه 😒
من خدا را دارم.....
ساحل 93 جان اگه پوستت روشنه میتونی از زیتونی یا دودی متوسط یا روشن استفاده کنی یعنی مثلا یه تیوپ رنگ زیتونی متوسط بگیر با کمی واریاسیون سبز قاطی کن اکسیدان 2 توش بریز و اول ساقه رو بزن بعد ریشه رو البته چون ان 3 گذاشتی خیلی مطمئن نیستم که زیاد رنگ باز کنه ولی چون نمیخوای دکلره کنی فعلا این بهترین راهه البته میتونی با رنگ 000 و اکسیدان 2 یا 3 یه دو سه درجه ای موهات رو روشن کنی بعد رنگ مورد علاقه ات رو بذاری
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
اره خوب کوتاهی خیلی بهتره چون رنگ های تیره یا حتی متوسط روی دکلره خیلی جواب نمیده اگه کوتاه کنی که خیلی بهتره موهات هم سالم میشه چون وقتی موها دکلره میشه در حقیقت دیگه نرمال نیست و اصطلاحا موها مریضه
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
2810