2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 300758 بازدید | 28464 پست
یه سوال چطور موهای زاید رو از بین ببرم بهتره؟تو تلویزون این مجریا پاهاشون خیلی تمیزه چطوری اینجور میشه مال من ب هر روشی اخرش چندتا مو تو پوست میمونه یا جای موها ک کنده شده میمونه
درد اگر سینه شکافد نفسی بانگ مزن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ارایشگرجون ی سوال برای رنگ ابرو رنگ موهام زیتونیه.میخام ابروهامو رنگ کنم رنگ قهوه ایه نمیخام.ی رنگ روشن.. باید حتما دکلره کنم؟ بدون دکلره چ فرمولی برای همچین رنگی پیشنهاد میکنی؟!
****ممنون میشم واسه باز شدن گره کارم صلوات بفرستین****
آلبالو جان اینجایی که من هستم یک سری رژلب های ارگانیک اومده میگن سرب نداره به نظر شما اینطوریه ؟یا تبلیغه؟
زندگی رسم خوشایندی است. زندگی بال و پری دارد با وسعت مرگ، پرشی دارد اندازه عشق. زندگی چیزی نیست ، که لب طاقچه عادت از یاد من و تو برود
خانومیا امروز دیدم توی سایت ورزش بانو یه بخش دانلود رایگان گذاشتن ،منم مجله بوردا رو ازش دانلود کردم فعلا،چیزای خوبی داره به درد خوش تیپ ماندن میخوره دیگه!اینم لینکش http://varzeshbanoo.com/category/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86/
http://varzeshbanoo.com/
البالو جونی سلام... من اول شهریور موهامو 0-1مشکی کردم ولی نمیدونستم که قراره چی سرم بیاد... به فروشنده گفتم که فقط پر کلاغی نده بهم... اونم این رنگو داد و قتی گذاشتم موهام ذغال شد الان 2 ماه میگذره زلی موهام گرفته شده و یه چیزی تو مایه های مشکی طبیعی شده... ولی میگن موهام دیگه روشن نمیشه البته امتحان نکردما... تا عید میتونم موهامو بلوند کنم؟؟؟ فروشنده گفت که پر کلاغی نیست سری مشکی طبیعی هستش.... ولی بچه های سایت گفتن که همون پر کلاغی بوده.
خدایا،به تو توسل میکنم و از تو مدد میجویم و به تو اعتماد میکنم...الهم صلی علی محمد و اله محمد
کهربا جان سفیدی مو با رنگ های سری طبیعی پوشش داده میشه اگه مو سفیدی داشته باشه برای رنگ کردنش با هر رنگ دلبخواه اون رنگ دلبخواه رو با رنگ طبیعی قاطی میکنن تا سفیدی ها رو پوشش بده در مورد وضع فعلی موهات هم اینکه کی بتونی موهاتو بلوند کنی بستگی به رشد موهات داره اگه زودتر رشد کنه و بلند بشه و بتونی قسمت های رنگ شده رو کوتاه کنی میتونی بلوند کنی .. اما برای بلوند کردن میشه موهارو همین الان دکلره کرد و رنگ مورد علاقه ات رو گذاشت
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
کهربا جان منظورم اینه که وقتی موها سفیدی داره و تو مثلا رنگ موی زیتونی میخوای بزنی به موهات , برای اینکه سفیدی ها بگیره میان رنگ زیتونی مثلا شماره 6 رو با 0-6 قاطی میکنن که سفیدی ها به وسیله ی این 0-6 پوشش داده بشه باید دکلره کنی تا این رنگ مشکی پاک بشه , دکلره بدون اسیب نیست اما به این معنی هم نیست که موهات بسوزه بستگی به مهارت ارایشگرت داره
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
کهربا جان اگه سی 3 رو با یه مقدار 0- 3 قاطی کنی خوبه یا اینکه میتونی اول یه کم اکسیدان بزنی به اون سفیدی ها تا تحریکشون کنه بعد همون سی 3 رو بدون قاطی کردن با چیزی بزنی من اگه جای تو باشم از شر موهای مشکی خودم رو راحت میکنم بعد یه رنگ مناسب میزارم , مثلا یا دکلره میکنم یا رنگ 000 رو با اکسیدان 3 و یه مقدار واریاسیون دودی قاطی میکنم و اینطوری یه چند درجه ای موهام رو روشن میکنم و بعد یه رنگ مناسب با زمینه ای که روشن شده رو موهام میزارم مثلا همون مخلوط سی 3 رو با اکسیدان 2 و واریاسیون دودی میزنم به موهام
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام دوست عزیز توروخدا کمک بنده به دلایلی نتونستم برم ارایشگاه و خواستم خودم تو خونه موهامو رنگ کنم اول دکلره گذاشتم موهام نارنجی شد یکی از دوستان گفت زیتونی دودی با واریاسیون سبز و دودی بذار گذاشتم نارنجی تیره مایل ب قهوه ای شد بعد ی هفته،،، بعد روش دودی گذاشتم ولی یکم بیشتررنگ نداد و هنوز تم نارنجی داره توروخدا من چیکار کنم (0)
2810