2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 300751 بازدید | 28464 پست
بلفی جان سلام عزیزم والا یه تاتو موقت هست که برچسبه و کمتر از 6 ماه میمونه , غیر اونم همین تاتو با دستگاه که اگه ترمیم نشه به مرور از بین میره اگه روش دیگه ای هست که موقت باشه من بی اطلاعم
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
آلبالو جون ریموور تتو واقعا تتو رو پاک می کنه؟موادش ضرر نداره؟ واسه تتویی که خیلی کمرنگ شده و فقط قسمت دم ابرو هم باشه میشه استفاده کرد؟
خدا جونم تنهامون نذاری... من و همسری و پسری...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیز دلم مرسى واسه وقتى که میزارین ببین من موهام فوق العاده مششکیههه شدید تاحالام رنگ نکردم میخوام بدونم بهترین رنگ مو چیه که هم جنس موهام لخت و صاف بمونه هم ریزش نگیره قیمتشم مهم نیس فقط عاالى باشه مارکش لطفا
من کاربرى اول kimiajoonjooni2 هستم 😂
الی جون پاک میکنه ولی مدت زمان استفاده اش معمولا به جنس پوست بستگی داره هم به شکل محلول وجود داره که شخص خودش میتونه استفاده کنه هم بصورت رنگ بی رنگ توسط دستگاه زده میشه روی پوست تاتو شده , ظاهرا یه نوع پماد هم هست من شنیدم ندیدم محلول ها رو ادعا میکنن گیاهیه بعضا و اثر سوء نداره اما اکثرا مواد اسیدی هستند که قابلیت پاک کنندگی دارن ولی تا حدود خیلی زیادی پاک میکنن البته من کار تاتو انجام ندادم حتما همکارایی که انجام دادن بهتر میتونن راهنمایی کنن ولی تو سایت رژلب میتونی ویدئوی نحوه ی پاک کردن رو ببینی
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
آلبالو جون سوال منو دیدبن بی زحمت 😭😭😭 سلام عزیز دلم مرسى واسه وقتى که میزارین ببین من موهام فوق العاده مششکیههه شدید تاحالام رنگ نکردم میخوام بدونم بهترین رنگ مو چیه که هم جنس موهام لخت و صاف بمونه هم ریزش نگیره قیمتشم مهم نیس فقط عاالى باشه مارکش لطفا
من کاربرى اول kimiajoonjooni2 هستم 😂
کیمیا جون از بین مارک هایی که استفاده کردم آکوارلی و اورال نرم کنندگی بیشتری داشتند اما این به این معنی نیست که بقیه ی رنگ ها بد باشن نه اصلا به هر حال رنگ مو اثر خودش رو میزاره مگر اینکه مو انقدر لخت و مقاوم باشه که تاثیر نگیره مثلا موهایی که خیلی سخت فر میشن خیلی سخت شینیون رو نگه میدارن و.. اینا در مقابل اثرات رنگ مو مقاوم تر هستند موقع رنگ کردن استفاده از یه مقدار نرم کننده توی مواد رنگی که درست میکنیم هم به نرمی مو خیلی کمک میکنه
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
آلبالو جان عزیزم خدا تو رو برام فرستاد .من موهام هایلایت زیتونی خییییلی خوشگل داشت .خریت! کردم و رفتم رنگ سیاه گذاشتم الان بعد از یک ماه رنگش تبدیل به قهوهای با ته رنگ سرخ شده .به نظرت چکنم .بره دوباره رنگ مشکی بذارم یا راهی برای برگشت به زیتونی هست
مهتاب جون موهات دوباره باید از اول روش کار بشه یعنی اول باید دکلره بشه که رنگ مشکی از روش پاک بشه بعد میشه زمینه رو یه رنگی گذاشت و دوباره از سر هایلایت کرد با وجود رنگ مشکی هیچ کار دیگه ای الان رو موهات غیر دکلره جواب نمیده ضمن اینکه اگه بخوای بعد از پاک کردن رنگ مشکی دوباره برای هایلایت کردن موهاتو دکلره کنی موهات آسیب میبینه بعتره فعلا دکلره کنی مشکیا بره بعد یه رنگ جدید و دلخواهت بزاری بعد یه مدت بگذره اگه خواستی هایلیت مورد نظرت رو انجام بدی
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
2810