2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 300758 بازدید | 28464 پست
نرگس جان توضیحش سخته باید عملی ببینی چون تو یه مرحله نیست مراحلش که تموم شد تازه تمیز کاریش مهمتره که همه رو باید عملی ببینی اگه بتونی فیلمی کلیپی اموزشی پیدا کنی خیلی کمکت میکنه بعد هم سایه های تیره تو هر سبکی از ارایش استفاده میشن الزاما مخصوص خلیجی نیستن
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام گلم من تا به حال دو نوع ریمل داشتم اما چشام حساسیت داره بعد چند ساعت میسوره اشک میاد تقلبی هم نیت کهنه هم نیست دلیلش چیه؟ بعضیا مرهاشون طبیعی با ریمل پر پر میشه مثل مزه مصنوعی اونا چه ریملی میزنند؟ به سبزها په رنگ رزی میاد؟
منم اومدم سایت بعد مدتها ☺☺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ام ام بی جان حساسیت زیاد چشم رو با پزشک درمیون بزار چون من دوستم هم این مشکل رو داره روز عروسیش هم نه خط چشم نه ریمل نتونست استفاده کنه منم دلیلش رو نمیدونم
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
باران جان هر آسیبی امکان داره پیش بیاد منم مثل تو مژه هام بلنده و فر نداره اما واقعا جرات فر رو ندارم از اینکه مواد به چشمام بره میترسم ولی از نظر ریزش چون مژه ضعیفتر از موی سره احتمال اسیبش زیاده ضمن اینکه مژه میریزه و دوباره مژه جدید درمیاد باز هم بدون فر یعنی عملا خیلی فایده نداره این کار
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام خانومای خوشگل به پیج ما هم سر بزنید خوشحال میشم http://8pic.ir/images/j5lzp012112sgsqdnpw9.jpg
شاهکاری متفاوت...ایده های نو، طراحی مدل های جدید با همکاری شما خوبان...دوخت لباس های برازنده بانوی ایرانی... insta:jixmezon***** FB:facebook.com/jixmezon***** ****Tel: 0921 36 86 445
سلام عزیزم ممنون که وقت میذاری و به سوالا جواب میدی . من از ضدافتاب دکتر زیلا 63 درصد رنگی استفاده میکنم اما به دور چشمم نمیزنم چون میگن ضرر داره جاش دور چشمم رو کرم پودر میزنم اما دوست ندارم میخواستم ببینم کانسیلر خوبه بگیرم؟ چه مارکی خوبه ؟
.خدایاااا شکرررررتفَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
بانوی بهمن جان من چون از درما کالر برای پوشش استفاده میکنم و کانسیلر استفاده نمیکنم نمیتونم نظری بدم مارک اتود خیلی مارک خوبیه , برای پوست های گندمی هم نارنجی کم رنگ زیباست
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
افسون جان این چیزی که گفتی رو نمیدونم چیه اگه فقط سفیداب باشه سفیداب برای لایه برداری خیلی خوبه شاید در حین لایه برداری جای بعضی از جوش ها رو هم از بین ببره ولی اینکه جای هر جوشی رو فکر نکنم امکان پذیر باشه
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
2810