2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 300751 بازدید | 28464 پست
سلام البالوجون اول ازت ممنونم که وقتتودراختیارمامیزاری من برارنگ موهام مشکل دارم رنگ اصلی موهام مشکیه وجنسشم خیلی زبروخشکه وتارموهام ضخیمه واصلا رنگ نمیگیره تاحالاهرارایشگاهی رفتم برارنگ نتونستن اون رنگی که میخوام دربیارن حتی یدفعه دکلره کردم نزدیک به یک ساعت ونیم روی موهام بود ولی رنگ موهامودرحدنارنجی کرد خلاصه اخرین بارهمین چندوقت پیش خودم دست بکارشدم ورنگ ماهگونی متوسط مارک بیول ورنگ000بیول گرفتم وحالاکه 000گذاشتم موهام موج نارنجی داره دیگه ماهگونیونذاشتم بنظرت چیکارکنم که بتونم یه رنگ خوب ازاب دربیارم اینم بگم که پوستم سبزس چه رنگی بهم میاد؟وحالاچاره کارچیه؟میشه درستش کرد؟چه پیشنهادی داری؟معذرت میخوام طولانی شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای پوست سبزه رنگ های با رنگدونه ی قرمز مناسبن ولی این به این معنی نیست که فقط رنگ های متمایل به قرمز بزاری با توجه به رنگ نارنجی که الان رو موهاته میتونی از رنگ هایی تو مایه های کاراملی , نسکافه ای , عسلی و... استفاده کنی
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
آلبالو جان من برای کم کردن موهای زاید شنیدم روغن رازیانه خوبه.من دسترسی به پودرش ندرم میشه با رازیانه ی تازه این کارو کنم؟یعنی با رازیانه تازه بخرم و یعد روغن زیتون بریزم روش تا یک هفته؟یا باید پودرش باشه؟ممنونم از وقتی که میگذاری
زندگی رسم خوشایندی است. زندگی بال و پری دارد با وسعت مرگ، پرشی دارد اندازه عشق. زندگی چیزی نیست ، که لب طاقچه عادت از یاد من و تو برود
آلبالوی عزیز موهام از جلو سفیدیش زود در میاد رنگ مشکی 3 میگذارم ولی برای یکماه بعد دوباره در میاد. چون قبلا جلوی موهام رو رنگ مشکی گذاشتم باید چی کار کنم که 2 درجه روشن بشه؟یکبار شماره ی 10 زدم روش ریشه ها رنگ گرقته بود ساقه مشکی شده بود. در ضمن اکتیو کننده که یک پودری هست که توی پکیج رنگ هاست همون دکلره هست؟تو رو خدا راهنمایی کنید
زندگی رسم خوشایندی است. زندگی بال و پری دارد با وسعت مرگ، پرشی دارد اندازه عشق. زندگی چیزی نیست ، که لب طاقچه عادت از یاد من و تو برود
سلام آلبالوجان خانمی من موهام روبراعیدفطرمش سوزنی یخی روزمینه مشکی طبیعی خودم زده بودم بعدیه مدت خسته شدم ازش خواستم تیرش کنم براموهام n2زدم گذاشتم یه نیم بمونه بدونه اینکه بشورمش روn3زدم گذاشتم یه نیم بمونه تیره شدموهام بعدیه ماهی دوباره مشام قرمزدراومدن حالامیخوام یه قهوه ای ملایم وخوشرنگ وشیییییک بزنم چه رنگی روش بزنم
لی لی جان من طرز کار رازیانه رو نمیدونم ولی در مورد موهای زائد استفاده از خمیر زنجبیل خیلی جواب میده پاک کردن رنگ مشکی خیلی راحت نیست یا باید دکلره کنی که اکثرا با این روش جواب میده یا اینکه به تدریج و به دفعات رنگ های روشن بزاری شاید جواب بده
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
مهدیس جان برای عسلی دو تا فرمول برات میذارم فرمول دومی رنگ اصطلاحا گرمتریه هر دو قشنگ هستن هر کدوم رو خواستی استفاده کن : فقط اول ساقه رو رنگ کن اخر سر ریشه رو 1- نصف رنگ بژ شماره ی 9 + نصف طلایی شماره ی 8 + واریاسیون آبی 1 سانت + واریاسیون نقره ای 2 سانت + اکسیدان ضدقرمزی شماره 1 2- نصف طلایی 7 +نصف شکلاتی 7 + 2 سانت طبیعی 7 + واریاسیون نقره ای دو سانت + واریاسیون آبی 1 سانت + اکسیدان ضد قرمزی 1 اول رنگ و واریاسیون ها رو کامل با هم مخلوط کن بعد اکسیدان رو به اندازه ای که ماست شل بهت بده بریز
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
2810