2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 300645 بازدید | 28464 پست
بانوی شب جون من همچنان دارم برات عکس میزارم منتظر باش مارال جان آکوا یه تعداد رنگ داره که با آب قاطی میشن و به عنوان زیرساز برای استحکام مثلا خط چشم یا سایه استفاده میشن ختی از اکوای مشکی میشه به عنوان خط چشم معمولی هم استفاده کرد البته رنگش ماته از قلم هم باید برای کارکردن استفاده کرد ضمن اینکه یه سری مواد زیرسازی دیگه هم داره که چرب هستن و با انگشت یا قلم استفاده میشن و برای زیرسازی سایه پوشش پلک و زیر چشم و ... کاربرد دارن
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
مرسی آلبالو جان. ممنون عزیزم. موهام که مشکی متمایل به قهوه ایه. اگه با اکسیدان یا 000 اول روشنش کنم، موهام صدمه نمیبینه؟ چقدر باید بذارم بمونه تا روشن شه؟ ببخش عزیزم من اصلا تجربه رنگ کردن مو ندارم. چند بار فقط رفتم همینطوری یه تیکه های خاصی از موهامو هایلایت کردم که اونم آرایشگر انجام داد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ازت خوشم اومد حالا هی سوال میپرسم من ابروهای خیلی پر و مرتبی دارم. فقط ایرادی که داره یه مقدار تاجش کم پشت تر از بقیه قسمت هاست. این قسمت رو گاهی مداد میکشم یا با برس و سایه چشم معمولی پر رنگ ترش میکنم. بهترین کار برای پر کردن این قسمت چیه؟ سه چهار ساله اینکارو میکنم ولی همیشه نگرانم موهاش بریزه!
باران جون نه صدمه نمیبینه چون 000 فقط یه رنگه چیز خاصی نیست برای ابروهاتم همون سایه و مداد رو استفاده کن فقط مدادت چرب نباشه ضمن اینکه حتما شب ها ابروهاتو بشور و مواد رو از روش پاک کن و هر شب از روغن بادوم تلخ بزن به ابروهات تا جلوی اسیب مداد و سایه ی ابرو رو بگیره برای تقویتش هم خوبه
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
من سوپراکالر برای برای گریم استفاده میکنم البته اصلش نه تقلبیش که زیاده ولی کلا سنگینه حتما باید قبلش پوست اماده باشه زیرسازی داشته باشه وگرنه برای استفاده ی مداوم خوب نیست برای عروس خوبه اگه برای مصرف روزانه و مهمونی های عادی میخوای کرم پودرهای زیادی با پوشش بالا هست مثل اگزوویانس , منهتن , مک و .......
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
2810