2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 300749 بازدید | 28464 پست
سوال بعدیمم خب من مضرف رژ رو قطع کردم بخاطر سرب چه پیشنهادی دارین برام؟سوال بعد هم رژگونه لک میاره؟
زندگی رسم خوشایندی است. زندگی بال و پری دارد با وسعت مرگ، پرشی دارد اندازه عشق. زندگی چیزی نیست ، که لب طاقچه عادت از یاد من و تو برود
آلبالو جون من پوستم سبزه اس اما نه زیاد .میخوام موهامو یه قهو ه ای خوشرنگ کنم که براق هم باشه میشه بگی چه رنگی چه مارکی چه اکسیدانی یا واریاسونی باید بگیرم مرسییییییی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لی لی جان اگه واکس و کرم مو تافت و ژل و محلول های دیگه جواب نمیدن فقط میمونه چسب مو که البته خیلی بدون انعطاف و خشک نگه میداره به جای رژلب پیشننهادی ندارم که بدم , رژگونه معمولا اثر بدی رو پوست نداره مخصوصا اگه از مارک های معتبر هم استفاده بشه
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
مهتاب جان قهوه ای با ترکیبات مختلفی به دست میاد برای براق شدن هم میتونی تا 2 سانت از واریاسیون نقره ای استفاده کنی , چند تا ترکیب برات میذارم دودی متوسط+ شکلاتی متوسط + اکسیدان 2 شکلاتی متوسط + طبیعی متوسط بژ تیره + طلایی تیره شکلاتی متوسط + نسکافه ای متوسط + دارچینی متوسط شکلاتی + فندقی + دودی بژ تیره و....... مارک هم خیلی با هم فرق ندارن ایرانی ها هم خوبن
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
عزیز کرم موی حارجی معرفی میکنی به من ؟ممنونم
زندگی رسم خوشایندی است. زندگی بال و پری دارد با وسعت مرگ، پرشی دارد اندازه عشق. زندگی چیزی نیست ، که لب طاقچه عادت از یاد من و تو برود
فرق کرم مو با واکس مو چیه؟فری مو رو از بین میبره؟
سلام آلبالو جون میگم از رنگ چیزی نمی دونم مثلا وقتی میگی دودی متوسط یعنی چی شمارش رو نمیگی مث n7
بلند بخوان؛درشت بنویس؛آویزه ی گوشت کن که :«تقوا» آن نیست؛که با یک «تق»، وا برود.
آلبالو جان من پوستم سفید و ضورتی هست رژ گونه ی قهوه ای روی ضد آفتاب بدون پنکک میاد؟ممنونم از این همه کمک
2810