2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 300575 بازدید | 28448 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
آخه میگی ریشه روشن تر از ساقه شده اگه خیلی روشن تر شده ریشه و ساقه رو با هم رنگ بزن ولی اگه فقط یه مقدار روشن تر شده اول ساقه رو بزن بعد ریشه رو ضمن اینکه اکسیدانت شماره 1 باشه
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
عیب نداره اکسیدانت حتما یک باشه برای اطمینان چون موهاتو نمیبینم اول ساقه رو رنگ کن بعد ریشه رو اما حواست به ریشه باشه که هم رنگ ساقه بشه , اگه یه وقت شستی رنگ رو و دیدی ریشه هنوز روشنه دوباره میتونی ریشه رو رنگ بزاری
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
مرسی آلبالو ایشالا که خوب بشه، وگرنه ضایع میشم. چون موهام بلنده، هر سری دوتارنگ حجیم میبره، چهارتا رنگ خریدم، دوتا اکسیدان بززززرگ
❤️امیدوارم به رحمت خاص پروردگار❤️
پونه جان عزیزم من الان کلکسیونی از رژگونه ها دارم با مارک های مختلف از همشون هم برا مشتری استفاده میکنم و راضی ام مارک اتود ads مدا و....... ما چون از زیرسازی استفاده میکنیم و پودر فیکس همه ی انواع مارک ها مجبورن دووم بیارن به خاطر همین رنگ مهمه مارک ها خیلی زیادن
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
2810