2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 300576 بازدید | 28448 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
آخه میگی ریشه روشن تر از ساقه شده اگه خیلی روشن تر شده ریشه و ساقه رو با هم رنگ بزن ولی اگه فقط یه مقدار روشن تر شده اول ساقه رو بزن بعد ریشه رو ضمن اینکه اکسیدانت شماره 1 باشه
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
عیب نداره اکسیدانت حتما یک باشه برای اطمینان چون موهاتو نمیبینم اول ساقه رو رنگ کن بعد ریشه رو اما حواست به ریشه باشه که هم رنگ ساقه بشه , اگه یه وقت شستی رنگ رو و دیدی ریشه هنوز روشنه دوباره میتونی ریشه رو رنگ بزاری
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
مرسی آلبالو ایشالا که خوب بشه، وگرنه ضایع میشم. چون موهام بلنده، هر سری دوتارنگ حجیم میبره، چهارتا رنگ خریدم، دوتا اکسیدان بززززرگ
❤️امیدوارم به رحمت خاص پروردگار❤️
پونه جان عزیزم من الان کلکسیونی از رژگونه ها دارم با مارک های مختلف از همشون هم برا مشتری استفاده میکنم و راضی ام مارک اتود ads مدا و....... ما چون از زیرسازی استفاده میکنیم و پودر فیکس همه ی انواع مارک ها مجبورن دووم بیارن به خاطر همین رنگ مهمه مارک ها خیلی زیادن
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
2810