2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 300301 بازدید | 28444 پست
عزیزم میشه خواهش کنم.بگی واسه گریم عروس ها از چه وسایل آرایشی استفاده میکنن.ممنونت میشم اگه لیستی ازش تو تاپیکت بزاری.من واقعا دلم میخواد با وسایل گریم عروس آشنا بشم.فکر میکنم این سوال خیلی ها باشه.مارکشونم اگه لطف کنی بگی خیلی منت گذاشتی خانومی؟
و خدایی که در این نزدیکی است ... همانا با صبر کنندگان است.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام البالو جان میشه به منم کمک کنی من قبلا بعد از دکلره روی موهام رنگ شماره n9گذاشته بودم یخی شده بود بعد چندماه شرابی البالویی گذاشتم الان رنگ شرابیش کم رنگ شده و قهوه ای روشن شده میخام نسکافه ای کنم موهامو ایا میشه چطوری و چه رنگ مویی استفاده کنم
2805
سلام البالو جان میشه به منم کمک کنی من قبلا بعد از دکلره روی موهام رنگ شماره n9گذاشته بودم یخی شده بود بعد چندماه شرابی البالویی گذاشتم الان رنگ شرابیش کم رنگ شده و قهوه ای روشن شده میخام نسکافه ای کنم موهامو ایا میشه چطوری و چه رنگ مویی استفاده کنم
سلام می خوام با رنگ مشکی و واریاسیون /ابی موهامو رنگ کنم میشه بگی چطوری و چقدر الان موهان قهوه اب 500است در مورد رنگ ابرو هم بهم بگو پوستم سفیده مرسی از راهنمایت
 گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
نیلوفر عزیز ترکیب رنگ مو: اگه رنگ موهای خودت نزدیکه به ان 4 هستش این فرمول رو استفاده کن اگه رنگ موهات تیره تره و به ان 3 و ان 2 و ..اینا نزدیکه این فرمول رو یک تا دو شماره رنگ ها رو روشن تر بخر: زیتونی شماره 5یک تیوپ + خاکستری شماره 5 دو سوم تیوپ + دودی شماره 5 یک سوم تیوپ + واریاسیون سبز 10 سانت + اکسیدان 2 اول ساقه رو بزن 10 دیقه ی اخر ریشه رو بزن کل مدت مکثت 45 دیقه بیشتر نشه به هر حال من الان موهای تو رو از نزدیک که نمیبینم ولی اگه باز مشکلی بود بپرس
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
مریم جان بهتره با پزشک مشورت کنی ولی روشن کننده ی سینره خودم استفاده کردم و راضی بودم کرم دور چشم هم زیاده ولی سعی کن آب زیاد بخوری بخور بدی و ماسک های میوه استفاده کنی تا چروک کمتر بشه
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
لی لا جان برای یک تیوپ رنگ مشکی 2 سانت واریاسیون آبی کافیه رنگ ابرو هم اصولا یا باید همرنگ رنگ مو باشه یا روشن تر و اگه از قهوه ایه شماره 4 یا 5 استفاده کنی خوبه البته با اکسیدان 1 اول ساقه رو از پشت شروع کن به رنگ کردن بعد ریشه رو رنگ کن
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
ببخشید من میخوام chub stick بگیرم فرقش با رژ چیه؟سرب داره؟
زندگی رسم خوشایندی است. زندگی بال و پری دارد با وسعت مرگ، پرشی دارد اندازه عشق. زندگی چیزی نیست ، که لب طاقچه عادت از یاد من و تو برود
لی لی جان چاب استیک برای نرم نگه داشتن و کمی براقیت لبه بعضی وقت ها یه رنگ محدودی هم داره ممکنه سرب داشته باشه نمیشه 100 درصد گفت ولی میتونی به جای این مواد از روغن ریتون و یا نارگیل برای چرب کردن لب هات استفاده کنی که طبیعی هستش
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
2810