2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 300785 بازدید | 28465 پست

عزیزم من موهام قهوه ایه می‌خوام مشکی کنم و پایینش رو آبی .دکلره رو مشکی باز میکنه؟

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم میشه بگی برای جای جوش که رو به سیاهی میره چی خوبه  

من تو بدترین شرایط زندگیم تنها بودم منت بودنت نزار سرم. ❤️پسرم تمام زندگیمه ❤️🩶فکرشم نمیکردم بهم خیانت بشه چقدر از درون شکسته ام تو یکسال فهمیدم مادرم مادر واقعیم نبوده خواهری نداشتم برادری نداشتم خدایا دیگ بلایی مونده نازل کنی آخرین ضربه هم ک همسرم زد چقد ازش بیزارم ..خدایاکمکم کن من هنوز امیدوارم 💔🖤مادرم ازوقتی فهمیدمیدونم ک دخترش نیستم دیگ نخواست منو ببینه نمیدونم اونهمه عشق وعلاقه بینمون چیشد ولی بشدت بهش احتیاج دارم محتاج اغوششم 
ژله ایی که اکسیدان نمیخاد آلبالو جون. میخاد ؟ جنس موهام خیلی خوبه اسیبشو کاری ندارم رنگ دهی و ماندگ ...

نه عزیزم نمیخواد اگر مارکی بخواد مینویسه رو جعبه اش

واقعا نمیشه پیش بینی کرد خیلی به جنس و واکنش مو بستگی داره ، اگه تجربه ات میگه پودر ، پودر استفاده کن

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
عزیزم میشه بگی برای جای جوش که رو به سیاهی میره چی خوبه  

اگه سیاهیش به خاطر جرم گرفتن هست باید چربیش تخلیه بشه ... آب سیب زمینی ، آب خیار ، لیموی تازه کمک کننده ست ولی در موارد شدید کارهای درمانی لازم داره

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
۶ درصد شماره ۷ ...دیشبم ۵ قهوه ای زدم گرفت ولی من یه عسلی شکلاتی میخوام انقد تیره نمیخوام..مسی قاطی ...

عزیزم انقدر رنگ رو رنگ نباید بذاری مو قفل میکنه دچار اختلاط رنگی میشه و رنگ های جدید رو نمیپذیره

عسلی شکلاتی با همون ترکیب شکلاتی و عسلی درمیاد ولی باید موهات بپذیره ، اگه دچار اختلاط رنگی شده باشه یه دکلره لازم داره

برای تیره کردن شکلاتی تیره خوبه اکسیدان هم شش درصد خوبه سه درصد هم خوبه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
خدا خیرت بده عزیزم اون نسکافه ای خاکستری به اکسیدان احتیاج نداره؟ ببین من موهام نازکه این رنگی ک میز ...

بله مثل بقیه ی رنگها اکسیدان لازم داره ، به موی نازک و ضخیم ربطی نداره این رنگ به پوستت میاد ، میتونی هایلایت هم بکنی

اگه تیره بخوای شماره ها رو تیره بخر در حد ۷ و ۶ ، اگه روشن میخوای در حد ۸

تیره خواستی اکسیدان شش درصد روشن خواستی ۹ درصد

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
بله مثل بقیه ی رنگها اکسیدان لازم داره ، به موی نازک و ضخیم ربطی نداره این رنگ به پوستت میاد ، میتون ...

ممنون البالو جون برات ۱۰ تاصلوات فرستادم

یدونه پسر دارم من قند عسل دارم من☺💖درخواست دوستی ندید لطفا..وزن اولیه ۷۷..هدف دوم ۷۴..هدف سوم ۷۲🤩..هدف چهارم ۶۸..وزن فعلی ۷۲☺🤗

سلام البالو جونم این عکسو میزار لطفا بگو  چ رنگهایی چ اندازه ایی و چ دکلره بزنم موهامو چ پایه ای برسونم این دربیاد با کلاهه یا فویل؟

یدونه پسر دارم من قند عسل دارم من☺💖درخواست دوستی ندید لطفا..وزن اولیه ۷۷..هدف دوم ۷۴..هدف سوم ۷۲🤩..هدف چهارم ۶۸..وزن فعلی ۷۲☺🤗
سلام خوبین. من میخام رنگ موهام قهوه ایی روشن باشه اما نمیخام دکلره کنم میشه راهنمایی کنین رنگ شماره ...

سلام عزیز بستگی داره چه نوع قهوه ای ای بخوای و چقدر روشن بخوای

مثلا ترکیب خاکستری ۸ و نسکافه ای متوسط ، یک سانت واریاسیون بنفش و اکسیدان ۹ درصد

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام البالو جونم این عکسو میزار لطفا بگو  چ رنگهایی چ اندازه ایی و چ دکلره بزنم موهامو چ پایه ا ...

سلام عزیز

اگه خودت بخوای انجام بدی که باید دوره ببینی ، اما اگه ارایشگاه میری ، هم با فویل میتونه هم با کلاه ، پایه ۹ دکلره رو میخواد ،  دو سری رنگ استفاده کرده یکی شیر نسکافه ای و یک سومش مرواریدی و یه نخود ماهاگونی ... برای فیس لایت و لایت گردی تاج طبیعی ۹ و نصف اون بژ ۸ و یه نخود ماهاگونی

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم