2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 300785 بازدید | 28465 پست

عزیزم من موهام قهوه ایه می‌خوام مشکی کنم و پایینش رو آبی .دکلره رو مشکی باز میکنه؟

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میشه بگی برای جای جوش که رو به سیاهی میره چی خوبه  

من تو بدترین شرایط زندگیم تنها بودم منت بودنت نزار سرم. ❤️پسرم تمام زندگیمه ❤️🩶فکرشم نمیکردم بهم خیانت بشه چقدر از درون شکسته ام تو یکسال فهمیدم مادرم مادر واقعیم نبوده خواهری نداشتم برادری نداشتم خدایا دیگ بلایی مونده نازل کنی آخرین ضربه هم ک همسرم زد چقد ازش بیزارم ..خدایاکمکم کن من هنوز امیدوارم 💔🖤مادرم ازوقتی فهمیدمیدونم ک دخترش نیستم دیگ نخواست منو ببینه نمیدونم اونهمه عشق وعلاقه بینمون چیشد ولی بشدت بهش احتیاج دارم محتاج اغوششم 
ژله ایی که اکسیدان نمیخاد آلبالو جون. میخاد ؟ جنس موهام خیلی خوبه اسیبشو کاری ندارم رنگ دهی و ماندگ ...

نه عزیزم نمیخواد اگر مارکی بخواد مینویسه رو جعبه اش

واقعا نمیشه پیش بینی کرد خیلی به جنس و واکنش مو بستگی داره ، اگه تجربه ات میگه پودر ، پودر استفاده کن

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
عزیزم میشه بگی برای جای جوش که رو به سیاهی میره چی خوبه  

اگه سیاهیش به خاطر جرم گرفتن هست باید چربیش تخلیه بشه ... آب سیب زمینی ، آب خیار ، لیموی تازه کمک کننده ست ولی در موارد شدید کارهای درمانی لازم داره

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
۶ درصد شماره ۷ ...دیشبم ۵ قهوه ای زدم گرفت ولی من یه عسلی شکلاتی میخوام انقد تیره نمیخوام..مسی قاطی ...

عزیزم انقدر رنگ رو رنگ نباید بذاری مو قفل میکنه دچار اختلاط رنگی میشه و رنگ های جدید رو نمیپذیره

عسلی شکلاتی با همون ترکیب شکلاتی و عسلی درمیاد ولی باید موهات بپذیره ، اگه دچار اختلاط رنگی شده باشه یه دکلره لازم داره

برای تیره کردن شکلاتی تیره خوبه اکسیدان هم شش درصد خوبه سه درصد هم خوبه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
خدا خیرت بده عزیزم اون نسکافه ای خاکستری به اکسیدان احتیاج نداره؟ ببین من موهام نازکه این رنگی ک میز ...

بله مثل بقیه ی رنگها اکسیدان لازم داره ، به موی نازک و ضخیم ربطی نداره این رنگ به پوستت میاد ، میتونی هایلایت هم بکنی

اگه تیره بخوای شماره ها رو تیره بخر در حد ۷ و ۶ ، اگه روشن میخوای در حد ۸

تیره خواستی اکسیدان شش درصد روشن خواستی ۹ درصد

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
بله مثل بقیه ی رنگها اکسیدان لازم داره ، به موی نازک و ضخیم ربطی نداره این رنگ به پوستت میاد ، میتون ...

ممنون البالو جون برات ۱۰ تاصلوات فرستادم

یدونه پسر دارم من قند عسل دارم من☺💖درخواست دوستی ندید لطفا..وزن اولیه ۷۷..هدف دوم ۷۴..هدف سوم ۷۲🤩..هدف چهارم ۶۸..وزن فعلی ۷۲☺🤗

سلام البالو جونم این عکسو میزار لطفا بگو  چ رنگهایی چ اندازه ایی و چ دکلره بزنم موهامو چ پایه ای برسونم این دربیاد با کلاهه یا فویل؟

یدونه پسر دارم من قند عسل دارم من☺💖درخواست دوستی ندید لطفا..وزن اولیه ۷۷..هدف دوم ۷۴..هدف سوم ۷۲🤩..هدف چهارم ۶۸..وزن فعلی ۷۲☺🤗
سلام خوبین. من میخام رنگ موهام قهوه ایی روشن باشه اما نمیخام دکلره کنم میشه راهنمایی کنین رنگ شماره ...

سلام عزیز بستگی داره چه نوع قهوه ای ای بخوای و چقدر روشن بخوای

مثلا ترکیب خاکستری ۸ و نسکافه ای متوسط ، یک سانت واریاسیون بنفش و اکسیدان ۹ درصد

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام البالو جونم این عکسو میزار لطفا بگو  چ رنگهایی چ اندازه ایی و چ دکلره بزنم موهامو چ پایه ا ...

سلام عزیز

اگه خودت بخوای انجام بدی که باید دوره ببینی ، اما اگه ارایشگاه میری ، هم با فویل میتونه هم با کلاه ، پایه ۹ دکلره رو میخواد ،  دو سری رنگ استفاده کرده یکی شیر نسکافه ای و یک سومش مرواریدی و یه نخود ماهاگونی ... برای فیس لایت و لایت گردی تاج طبیعی ۹ و نصف اون بژ ۸ و یه نخود ماهاگونی

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم