2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 300784 بازدید | 28465 پست
سلام ببخشید من موهام مشکیه تا حالا رنگ نکردم بدون دکلره چه رنگی قشنگ میشه رو موهام به نظرتون میخوا ...

سلام عزیز

میزان روشنی دست خودته هر چی شماره ی رنگ بالاتر روشن تر ... البته جنس و رنگ ذاتی موهات هم مهمه هر چه تیره تر باشه شماره ی رنگ باید بیشتر باشه

اکسیدان هم ۹ درصد

میتونی از ترکیب زیتونی و خاکستری استفاده کنی

میتونی از خاکستری و شکلاتی

خاکستری و نسکافه ای

خاکستری و عسلی

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیز میزان روشنی دست خودته هر چی شماره ی رنگ بالاتر روشن تر ... البته جنس و رنگ ذاتی موهات هم ...

شما عکس نداری از رنگ بدون دکلره نشون آرایشگر بدم

بعد رنگ خودم باید بگیرم ببرم یا آرایشگران دارن

ترجمه آیة الکرسی  خداست كه معبودى جز او نيست؛ زنده و برپادارنده است؛ نه خوابى سبک او را فرو مى‌گيرد و نه خوابى گران؛ آنچه در آسمان‌ها و آنچه در زمين است، از آنِ اوست. كيست آن كس كه جز به اذن او در پيشگاهش شفاعت كند؟آنچه در پيش روى آنان و آنچه در پشتسرشان است مى‌داند .و به چيزى از علم او، جز به آنچه بخواهد، احاطه نمى‌يابند.كرسى او آسمانها و زمين را در بر گرفته، و نگهدارى آنها بر او دشوار نيست، و اوست والاى بزرگ.....پس بهش اعتماد کن، بسپر به خودش...میشه برا خوشبختیم صلوات بفرستین❤ جان من است او (🌙my mah)
شما عکس نداری از رنگ بدون دکلره نشون آرایشگر بدم بعد رنگ خودم باید بگیرم ببرم یا آرایشگران دارن

رنگها بدون دکلره و پایه طیفی از خانواده ی قهوه ای میدن (به غیر خانواده ی شرابی)

تنوع رنگی خاصی بدون دکلره وجود نداره

رنگ عادی نیاز به ارایشگاه نداره خودت رنگها رو بخر بزن

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

چه نیازی به کاشت ناخون هست زمانی که ناخن های طبیعی خودتون سالم و محکم و یکدست رشد کنن

از پیلفود استفاده کنید داروخانه داروبوم داره همه هم به مناسبت روز مادر آف خورده استفاده کنید و پوست و مو و ناخن سالم داشته باشین

رنگها بدون دکلره و پایه طیفی از خانواده ی قهوه ای میدن (به غیر خانواده ی شرابی) تنوع رنگی خاصی بدون ...

سلام من موهامو چند ماه پیش هایلایت کردن روی زمینه مشکی برا عید می‌خوام باز رنگساژ کنم منتها نمی‌دونم بذارم زمینش قهوه ای بشه یا همون مشکی بهتره  و اینکه چه رنگی بخرم با چه اکسیدانی که قشنگ دربیاید پایه هیلایتها ۹هست ممنون میشم راهنماییم کنید

هرچه خدا خواست همان میشود هرچه دلم خواست نه آن میشود
سلام من موهامو چند ماه پیش هایلایت کردن روی زمینه مشکی برا عید می‌خوام باز رنگساژ کنم منتها نمی‌دونم ...

سلام عزیزم

اگه میخوای زمینه رنگ نگیره یا از فعال کننده به جای اکسیدان استفاده کن یا اینکه دیگه نهایتا اکسیدان ۳ درصد استفاده کن برای رنگساژ

برای رنگساژ هم ، ترکیب رنگ زیاده و سلیقه ایه مثلا مرواریدی و شیرنسکافه ای

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام عزیزم اگه میخوای زمینه رنگ نگیره یا از فعال کننده به جای اکسیدان استفاده کن یا اینکه دیگه نهای ...

به نظر شما بذارم زمینش قهوه ای بشه چه ترکیبی باید استفاده کنم که قهوه ایش به دودی بزنه نه قرمزی؟

به نظر شما بذارم زمینش قهوه ای بشه چه ترکیبی باید استفاده کنم که قهوه ایش به دودی بزنه نه قرمزی؟

عزیزم اگه بخوای رنگ کلی بذاری جوری که زمینه هم رنگ بگیره لایت هات اون روشنی دفعه ی قبل رو نخواهند داشت تیره میشن ، چون حداقل چهل دقیقه باید روی مو بمونه که زمینه رنگ بگیره چون میگی قهوه ای دودی باشه ، البته خود رنگ دودی رو برای زمینه نمیتونیم داشته باشیم دکلره میخواد پایه میخواد ولی قهوه ای دودی سرد و تیره رو میتونیم  اگه مشکلی با این موضوع نداری میتونی رنگ کلی بذاری

اگه بخوای زمینه رنگ روشن داشته باشه از رنگهای مختلف میتونی استفاده کنی مثلا ترکیب خاکستری و نسکافه ای و کمی واریاسیون بنفش که زمینه ات بشه قهوه ای نسکافه ای سرد و لایتهات بشه نسکافه ای سرد

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

سلام دوست خوبم امیدوارم حال دلت عالی باشه خدا برات بهترین ها رو بنویسه

اگه میخوای بری آرایشگاه قبلش بررسی کن و بهترین ها رو پیدا کن

بهترین سالن های زیبایی تهران

اگه بهترین رو میشناسی به من معرفی کن حتما 

عزیزم اگه بخوای رنگ کلی بذاری جوری که زمینه هم رنگ بگیره لایت هات اون روشنی دفعه ی قبل رو نخواهند دا ...

یعنی ممکن نیست رنگ شماره ده مثلاً بگیرم بذارم روی کل موهام مثلاً شنی ۹یا کاراملی زمینه قهوه ای روشن نمیشه و لایتهامم روشن میمونه اینجوری؟

یعنی ممکن نیست رنگ شماره ده مثلاً بگیرم بذارم روی کل موهام مثلاً شنی ۹یا کاراملی زمینه قهوه ای روشن ...

زمینه روشن بشه بله لایتها روشن میمونه ... البته نه اینکه همینطوری یه رنگ روشن بذاری ، مثلا کاراملی بذاری بهت یه رنگ قهوه ای با تن نارنجی یا زرد نارنجی مسی میده ... هر رنگی نمیشه گذاشت باید ترکیب درست باشه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم