2777
2789
عنوان

آلبالو و پاسخ به پرسش های آرایشی پیرایشی ، بفرمایید تو ،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 300752 بازدید | 28464 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیز ، رطوبت و آب پوستت کمه و اماده دریافت کرم پودر نیست

سلام عزیزم ابرو هام خیلی کم پشت و نازکه چی کار کنم 

خط چشمم قرینه در نمیاد چی کار کنم قرینه بشه

کاربری دست دونفره

سلام عزیزم وقتتون بخیر..یکی از دوستام تقریبا دوماه پیش موهاش رو لایت کرده بود الان به تازگی کراتین کرده بعد یه جاهایی از موهاش مثلا جلو ریشه موهاش تن نارنجی گرفته با پشت سرش ی قسمت هایی..الان سؤالش اینه که چیکار کنه چه رنگی بذاره که رنگ موهاش یک دست بشه ینی اون نارنجی ها دیگ مشخص نباشن یجوری باشه کا اون لایت ها خودشون نشون بدن از بین نرن اون همه هزینه کرده بود اخه رنگساژ هم میگن بزنه ماندگاری نداره 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
سلام عزیزم خواستم بپرسم میشه مثلا موهاتو N4و ی قسمت هایی رنگ گرفته باشی ولی بعدها بتونی بالیاژ یا آم ...

سلام عزیز ، n4 مشکلی ایجاد نمیکنه مگر مو شرایط خاصی داشته باشه 

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام عزیزم ابرو هام خیلی کم پشت و نازکه چی کار کنم  خط چشمم قرینه در نمیاد چی کار کنم قرینه بش ...

سلام عزیز

اگه استفاده از محلولهای تقویت کننده که تو داروخونه هست و روغنهایی مثل فندق اینا جواب نده بهتره به انواع تتو ابرو فکر کنی

برای خط چشم باید تمرین کرد ، اول از یه خط مماس نازک شروع کرد و سنجید اصلا چه مدلی به این چشم میاد 

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام عزیزم وقتتون بخیر..یکی از دوستام تقریبا دوماه پیش موهاش رو لایت کرده بود الان به تازگی کراتین ک ...

سلام عزیز

چون کراتینه کرده باید دست نگه داره و به این زودیا رنگ نکنه

رنگ کلی نیاز نیست فقط اون قسمتهایی که به نظرش نارنجی داره با توجه به رنگ زمینه و متناسب با اون لکه گیری کنه با احتیاط ، حالا مثلا اگه رنگ زمینه دودی ۵ و طبیعی پنج هست میتونه این ترکیب رو با اکسیدان شش درصد درست کنه بزنه رو اون مناطق

اگه بخواد رنگ کلی بذاره لایت ها از بین میره یا خیلی تغییر میکنه چون برای پوشوندن نارنجی اینا رنگ روشن نمیشه استفاده کرد ... بخوای بشینی لایه لایه لایت و زمینه رو جدا کنی هم کلی وقت و هزینه میبره و کار یه نفر نیست

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

سلام ..گلم میشه یه کرم پودر قیمت مناسب معرفی کنید..پوستم سبزه..نه خشکه نه چرب...یکم خط خنده دارم و گاهی یه کم پوستم بعده زدن کرم کیکی میشه. 💛💛💛

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایااا حاجاتمو بده 💓آمین
سلام ..گلم میشه یه کرم پودر قیمت مناسب معرفی کنید..پوستم سبزه..نه خشکه نه چرب...یکم خط خنده دارم و گ ...

سلام عزیزم ، مارک زیاده مثلا مک ، اورال ، فلورمار ، بورژوا و ... فقط موقع خرید رنگش رو باید متناسب با سبزه بخری و به فروشنده بگی پوستم معمولیه نه چربه نه خشک

ضمن اینکه کرم پودر رو پوستی که اب و رطوبتش پایینه ، جرم داره و پاکسازی میخواد خوب نمیخوابه و کدر میشه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
سلام عزیزم ، مارک زیاده مثلا مک ، اورال ، فلورمار ، بورژوا و ... فقط موقع خرید رنگش رو باید متناسب ب ...

مرسی عزیزم 

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایااا حاجاتمو بده 💓آمین

سلام آلبالوی مهربون 

برای مش با فویل باید از پشت سر شروع کنم ؟

و اینکه میشه همزمان رنگ زمینه و مش ها رو زد ؟

چون رنگساژ که به موهآی دکلره شده میزنیم مدت زمانش کوتاهه زمینه رنگ نمیگیره 

بهترین کار چی هست؟

2810