2777
2789
عنوان

دخترهمسایمون 17سالشه. 5تا دوست پسرداره

| مشاهده متن کامل بحث + 3157 بازدید | 110 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
دختر همسایه ما رو ببینین باورتون نمیشه خیلی ساده لباس می پوشه و آرایش نمیکنه ابروهاشم فقط یکم تمیز میکنه اما..... به تیپ و قیافه نیست
کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒
2804
2805
من یه دوستی داشتم که خیلی در حقش خواهری کردم چندسال باهم دوست بودیم اسم دوس پسراشو یادش میرفت ازبس زیاد بودن باهمشونم رابطه...داشت اخرشم به همسر خودم پیشنهاده بی شرمانه داد بعضیا مریضن و خوب بشو نیستن اما بعضیاهم تو یه دور سنی شیطون میشن بعد خوب میشن
منم تو دبیرستان از این همکلاسی ها داشتم اخرش هرکدوم با ی آس و پاس که از جلو مدرسه پیدا کرده بودن ازدواج کردن الانم مثه سگ پشیمونن نه از جوونی لذت میبرن نه شوهر خوب گیرشون میاد این ازدواجم کنه چون عادت کرده باز به حرف زدن با پسرای دیگه ادامه میده
2801