2777
2789
عنوان

اعلام نتایج برندگان مسابقه (تابستانی کودکانه)

| مشاهده متن کامل بحث + 12539 بازدید | 426 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مری طلا حذف پستویرایش پستلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل خانوم تهرانی چجوری یعنی؟ یعنی من بن رو بگیرم و با شماره مخصوصش اینترنتی خرید کنم؟ ____________________________________- روز دوشنبه کد بن خرید از فروشگاه بانی اسپرت را به شما اعلام می کنیم
دختر نازم نفس حذف پستویرایش پستلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل منم نمیدونستم ایمیل فرستادین!الان دیدم مگه ارسال نمیکنید؟ ________________________________ قرار شد کاربران تهرانی برای تحویل هدایاشون بیان دفتر نی نی سایت و همراه با گرفتن یک عکس یادگاری که البته در سایت هم این عکس در قالب یک خبر درج می شود هدیه شان را دریافت کنند. اگر آمدن به اینجا برای شما مقدور نیست آدرس منزل رو به parviz@gmail.com را ارسال کنید تا هدیه رو براتون ارسال کنند
نفس ترازو به دردم نمیخوره لوسین 7 مدل انواع دستمال مرطوب بود بچه چند مدل آرایشی دو مدل و مخصوص زنان یک مدل مخصوص سالمندان هم هست اما تو پکیجشون نبود با یه کارت هدیه 50 تومنی البته اون مسابقه که من بردم از اول گفته بود کارت هدیه با پکیج محصولاتشون رو میدن کارت 50 تومنی دادن ولی قیمت پکیج 50 تومن نبود 32 تومن بود فک کنم!!!!!!!!!!
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
ممنونم خانوم تهرانی از پاسخگوییتان
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
خاطره این برنده شده دختر شماست؟ http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2014091315391013390
واقعا کههههه!!!!! متاسفم واسه مسابقه شما... من خودم عکاسی خوندم عکس دخترم برنده نشد بعد عکس برنده هاروووو,واقعا متاسفم که شرکت کردم
روشای من , روشنی بخش زندگیم
16 آذرماه ساعت 12.30 دقیقه ظهر اومد تو بغلم..
من با بقیه عکسا کاری ندارم اما عکس اول واقعاااااا از نظر زیبایی بصری زیر صفره,واقعا که حداقل اسم مسابقه رو عکاسی نزارین,,اسم عکاسی که میاد واقعا باید ملاک یه دره هم که شده زیبایی حود عکس باشه ,,, حتی زیبایی خود نینی در مرحله بعد مهمه اول خود هکس باید زیبا باشهههه
روشای من , روشنی بخش زندگیم
16 آذرماه ساعت 12.30 دقیقه ظهر اومد تو بغلم..
2810