2777
2789
عنوان

اعلام نتایج برندگان مسابقه (تابستانی کودکانه)

| مشاهده متن کامل بحث + 12539 بازدید | 426 پست
الههههههههههههههههههههم صلعلی محمد و آآآآآآآآآآآآآآآآآآآل محمد
اگه دنبال لباس ست واسه دختر و پسرت تو سن های مختلف یا ست خانوادگی میگردی حتما سری به سایت ماهان مد بزن.                  mahanmod.ir

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

elinaآنلاین خوش به حالت عمو زاهد نباید ناهار بپزی من جمعه ها صبحونه و ناهار میپزم سایر روزها هم ناهار که خونه نیستم! تا رستوران هست زندگی باید کرد!
به افتاب سلامی دوباره خواهم کرد . . .        toto.ir
ولی جدی اگه میشد من زن میگرفتم غذا بپزه لباس بشوره اتو کنه بشوره بسابه بروفه اگه ماساژم بده دیگه خیلی کدبانوهه خداییش من هیچکدوم اینکارارو نمیکنم واسه همسری نمیدونم چیجوری طلاقم نمیده

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

الهام خوب حواسش جمعه! . . یه مسابقه غذا دادن به نی نی ه مباید بزاریم . . هنر آشپزی برای کودکان را محک بزنیم خوب شد الهام هم حاضر شده از نی نی هاش عکس بگیرم بزارم مسابقه!
به افتاب سلامی دوباره خواهم کرد . . .        toto.ir
نیلا چه کنم دیگه دلم میخاد یکی برام اینکارارو بکنه من فقط خانومی کنم هی هم راه بره بگه بانوی من امری ندارین؟؟؟؟؟؟؟

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

2810