2777
2789

جاست قرص

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه فقط نمک ژل استفاده کن قرص برای وقتیه که میخوای ماشینتم حسابی رسوب گیری کنه قرص طرح های روی بشقابتو کمرنگ میکنه 

مثل دریا باش کسایی که دوستت دارن رو بهشون آرامش بده و هرکی از تو خوشش نمیاد رو تو خودت غرق کن 🌊🌊🌊

نمک و باید تو محفظه ی مخصوص خودش پر پر بریزی ک برای شش ماه این طورا کافیه ،قرص عم اگه برند خوب بگیری احتیاج به جلا دهنده نداری ، من این سری قرص ایرانی گرفتم افتضاحه جلا دهنده هم میزنم فایده نداره ، تمیز نمیشوره لک هم می افته رو ظرف ها، پودر هم اصلا خوب نیست ، اونم گرفتم ک جای قرص استفاده کنم راضی نبودم

یعنی بجای قرص، ژل بریزم پاک میشه ظرفا؟

والا من رفتم قرص بخرم از جلفا مرکز اینجپر چیزاست یارو گفت قرص وقتی استفاده میشه که بخوای حسابی حتی ماشین ظرفشویی هم رسوب گیری بشه باید به ندرت استفاده کنی قویه میزنه طرح ظرفاتو پاک میکنه ولی جلا دهنده و نمک بهتره همیشه منم همون کاری که گفتو کردم راضیم هستم

مثل دریا باش کسایی که دوستت دارن رو بهشون آرامش بده و هرکی از تو خوشش نمیاد رو تو خودت غرق کن 🌊🌊🌊

نمک خیلی مهمه 

اگه از نمک‌ استفاده نکنید چند وقت بعد کل بدنه ی ظرفشورتونو نمیتونید ببینید چون رسوب میزنه 

نمک‌ برای سختیه اب استفاده میشه 

جلادهنده هم اسمش روشه 

قرص هم که باید استفاده بشه وگرنه ظروف تمیز نمیشه 

درخواست دوستی قبول نمیکنم