2777
2789
عنوان

تف کردم تولیوان اب شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 6552 بازدید | 68 پست
😂😂😂🤣🤣😂🤣😂خدا ازت بگذره مردم از خنده

براش انار دونه دونه کردم که با بچه ها بخوره ی عالم نمک ریخت توش تابچه ها نخورن دخترم هم رفت زیر اب نمکش شست بعد خوردن امروز خیلی اذیتم کرد.هرچند بااین کار دلم راحت نشد ولی بهتر از هیچی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
کدو اش؟

چی!؟

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
2804
البته قبلش بهش گفتم دخترم غذا بده تا من ظرف بشورم دخترم کلا بد غذاس باید تو تاب بزارمش وغذا بعش بدم ...

پس کاملا حقش بوده😂😂

اون خودش که نمیدونه چی خورده ولی تو که میدونی دلت خنک میشه😂😂

لینک گفتینو                                                              goftino.com/c/cFegpK                                                                                                               اونی که لیاقت مارو نداره، خب نداره دیگه.              غصه کم سعادتی مردم رو هم ما بخوریم؟😌
2805
😂😂😂😂 اینایی که خرافاتی هستن میگن اگه اینکار کنی به حرفت گوش میکنه

نه بابااا

ندونسته عجب راه حلی دادم

پس میخای هارت و پورتم نکرد بشاش تو چاییش که دیگه هارت و پورت نکنه 

خلاصه پاشو چایی رو دم کن 

دمت گرم حال کردم خوب کردی،چه نفهمه که تو غذابچه فلفل ریخت 

بیشعور .فقط میخواست حرصم دربیار تازه گفت امشب من با پتوت میخوابم شب سرد میشه گفتم پ من سردم نمیشه گفت نه تو پوست کلفتی هیچیت نمیشه منم گفتم نمیدم رفت در اتاق تا اخر باز کرد که اتاق سرد نشه میدونه گرماییم

2801