2777
2789
عنوان

تف کردم تولیوان اب شوهرم

6557 بازدید | 68 پست

امروز شوهرم کلا رو دنده لج افتاده

انتظار داره وقتی من پریودم باید ه اشو داشته باشم انگار نه انگار اونی که داره خون ازش میر منم داشتم ظدف میشستم تموم کردم خواستم بشینم گفت گوشیم بزار شارژ بهش گفتم وایسا گوشیم شارژ نداره دادوهورا گفت الان بلند میشی مثلا میخواست زور بگه منم بلند شدم رفتم بزنمش شارژ بعد برم رختارو بندازم گفت اب میخوام منم گفتم باشه ورفتم تو اتاق بعد داد میزد بیا اب بده میخوای نشون بدی حرف حرف تو هست منم حوصله دعوا ندارم وامروز تایپک پربازدیدا سمی ترین کاراتون که یاد اون کاربر افتادم که گفت تف کردم تو اب منم تف بزرگی ریختم تو لیوان بعد بهش دادم اونم تا ته خوردش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

🤣🤣🤣🤣🤣👋🏻

خب از این مرحله گذشتی

مرحله بعدی ش اشه😐

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
2803
2804

خوب کردی حقشونه عوضیا

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الماس یک تکه زغال سنگ است که فشار را به خوبی تحمل کرده است.برای موفق شدن باید سختی هارا تحمل کرد.......              ما بده کسیو نخواستیم ولی هر چی زمین خوردیم صدای آشنا اومد

ایول تف بزرررگ😂😂😂

چند توصیه کوتاه اما کاربردی : کد ملی تو حفظ باش ، مسواک بزن ، سرزده جایی نرو ، درستو بخون ، با آدم پاچه پاره بحث نکن ، کتاب بخون ، ورزش کن ، تو کار کسی دخالت نکن ، سعی کن برای خودت درآمد داشته باشی ،و در آخر بجای اینکه از پیشرفت بقیه ناراحت بشی خودتو ارتقا بده ، اینجوری حال خودتم خیلی بهتره (#تضیمنی) 
2805

البته قبلش بهش گفتم دخترم غذا بده تا من ظرف بشورم دخترم کلا بد غذاس باید تو تاب بزارمش وغذا بعش بدم اونم فلفل از اون انگشتیا دادتو برنج دخترم که دیگه غذا نخوره وخودش اذیت نشه بچه زبونش سوخت وخودش داشت میخندید که لجم دربیاد

2801