2777
2789
عنوان

متاهلای باسیاست بیاین دودقیقه کارواجب

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخ هیچ وجه کمکش نکن، تازه ازش هر ماه پول تو جیبی برا خودت و بچت بخاه وسلام، مردتو پررو و متوقع نکن

نمیده

مقداری میریزع روکارت خودش اونومیده دستم فقطم میتونم خرجای ساده مثل نون وشیر و...بخرم

با ۲ تومن ازت انتظار داره !!!!! برو لیزر کن،واسه خودت لباس ،لوازم ارایش بگیر و...  هر سه ماه ...

انتظارداره واقعاداره

یه مشکل بزرگ دارم اون برای خودش هیچی نمیخره من براش لباس اینامیخرم کلاخرج نمیکنه

حالابیام براخودم لباس بخرم وایی تاچندوقت غیرمستقیم ومستقیم میگه تو مدام درخریدی

ازطرفی میترسم هیچی کمک نکنم بعدا بگه توسهمی حقی ازاین زندگی بجزمهرت نداری ،این اخلاقارم داره متاسفان ...

عزیزم وقتی میگی همچین اخلاقی داره 

من اگه جای شما باشم با قی مونده پولم رو بدون خبر دادن به کسی پس انداز میکنم و برای خرید وسایل خودم هم به شوهرم میگم فلان چیز رو ندارم بخر (حالا با توجه به موقعیت با لحن متفاوت) بعد مثلن اگه گفتم شال ندارم.. شال هایی که چندبار استفاده کردم رو یا میزارم کنار مثلن توی یه بقچه ته کمد یا میدم یه نیازمند که با چشم خودش ببینه ندارم... 

ولی بازهم شما اخلاق همسرتون رو بیشتر از هرکسی میشناسید و باید از صحبت من یا بقیه نی نی سایتی ها ایده بگیرید چون اگه بخواید همونطوری به کار ببرید احتمال اینکه بینتون خدایی نکرده دعوا و بحث پیش بیاد هست

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست ❤️هرکسی نغمه ی خود خواند و از صحنه رود❤️❤️❤️❤️
انتظارداره واقعاداره یه مشکل بزرگ دارم اون برای خودش هیچی نمیخره من براش لباس اینامیخرم کلاخرج نمیک ...

اینکه شما برای همسرتون خرید کنید از نظر من اشتباهه و این برخورد شما همسرتون رو به این تفکر انداخته که خرج کردن وظیفه شماس ن ایشون... 

اینکه شما برای همسرتون خرید کنید از نظر من اشتباهه و این برخورد شما همسرتون رو به این تفکر انداخته ک ...

همیشه باپول خودم نیست

گاهی کارتشومیبرم براش میخرم

یاکادومناسبتی براش لباس میخرم

همیشه باپول خودم نیست گاهی کارتشومیبرم براش میخرم یاکادومناسبتی براش لباس میخرم

به نظر من یه مدت این کارم نکنید وقتی خودش ببینه نداره و شما براش نگیرید و بهونه بیارید که به خرید نرید هرچه قدر هم مقاومت کنه خودش مجبور به خرید میشه نهایتا اینجوری وقتی رفت برای خرید شما میگید برای شما هم فلان چیز رو بخره اینجوری یاد میگیره خرید وظیفه ایشونه و شما لطف میکنی کمک دستشی وظیفتون نیست 

به نظر من یه مدت این کارم نکنید وقتی خودش ببینه نداره و شما براش نگیرید و بهونه بیارید که به خرید نر ...

حق باشماست

اما اینجوری خودمم نمیتونم چیزی بخرم

زشته بین همکارابامانتو کهنه،متاسفانه هرچقدرم حرف میزنم نمیفهمه

نمیدونم چه کنم😔

همیشه باپول خودم نیست گاهی کارتشومیبرم براش میخرم یاکادومناسبتی براش لباس میخرم

البته مناسبت بحثش جداست ولی سعی کنید مثلا به جای لباس غذای مورد علاقه اش رو درست کنید یا چیزهای دیگه خرید کردن همیشگی به مرد ثابت میکنه که شما وظیفتونه 

حق باشماست اما اینجوری خودمم نمیتونم چیزی بخرم زشته بین همکارابامانتو کهنه،متاسفانه هرچقدرم حرف می ...

بله اولش سخته یه مدت زمان میبره ولی همین شیوه همسرتون رو پرتوقع تر میکنه

بله اولش سخته یه مدت زمان میبره ولی همین شیوه همسرتون رو پرتوقع تر میکنه

مرسی عزیزم

به حرفاتون فکرمیکنم

تغییرپیدانمیکنه امابایدیه راه پیداکنم بااین شرایط