2777
2789
عنوان

به مربی مهد پسرم مشکوکم

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 76 پست
چطوری بسازی همین طوری هولش بدی توجامعه که هزارتا خدای نکرده بلا سرش بیاد تا ساخته بشه از این سن خیلی زوده که بچه بخواد ساخته بشه شما وقتی تصمیم به مادر شدن گرفتی باید مادری کنی حواست به بچه باشه
من یک زنم / هر قدر هم که ادای محکم بودن را دربیاورم / هر قدر هم که ادای مستقل بودن / و اینکه ممنون خودم از پسش برمی ایم / باز هم ته تهش / به آن سینه پهن مردانه ات نیاز دارم / به دست هایت / حتی / نمی دانی چه لذتی دارد وقتی تو از خیابان ردم می کنی . . .
خوب نتیجه گیری: فردا اول با بچم حرف میزنم ببینم خانومشون دعواش کرده یا نه؟ با خانومشون حرف میزنم که با مهربونی و زبون خوش باا بچم حرف بزنه و اگه درست نشد به مدیرشون میگم و خوب در اخر میشه عوض کردن مهد. . . . راستی تاپیک یمل wibo ماه منه اگه خواسیتد سری بزنید
💕الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه مربیشون بد رفتار باشه حتما بچه های دیگه هم به مادراشون اشاره ای کردن از مادرا بپرسید که بچه هاشون راجبه مربی چی میگن یا بپرسید از مادرا که بچه های اونا مشکلی مثل پسر شما داشتن !؟!؟!
طرواوت جان بچه من خیلی وابسته منه برای اینکه کمی مستقل بشه اونا مهد نوشتم ...به هر حال سال دیگه هم باید بره پیش دبستانی...تا اخر که نمی تونم ور دل خودم بزرگش کنم
عزیزم شما خیلی دیر بچتو مهد گذاشتی و اون کاملا به خودت یا خونه وابسته شده زمان میبره تا عادت کنه و یکی از تجربه های همکارام اینه که به گریه بچه توی مهد اهمیت ندی زودتر عادت میکنه کاش جایی ثبت نامش کنی که دوربین داشته باشن حداقل بتونی تصویر ضبظ شده هم شده ببینی تا خیالت راحت تر بشه
تا ۳ سالگی بچه ذو نباید مهد گذاشت ولی از اون ب بعد مثلن هفته ای سه روز چند ساعت بره مهد خوبه البته قطعن مربی مهد مثل مادر دلسوز نیس و اغلب برای پولش دارن کار میکنم
تویی دریا منم ماهی، چنان دارم که میخواهی
دوستان سلام ...من از بچم خیلی پرسیدم خانومتکن بد اخلاقه ...مهربون نیست ...دعوات کرده ....گفت نه ...از اینکه تو بری میترسم ... و در نهایت متوجه شدم که به خاطر وابستگیش به منه که نمی خواد مهد بره ...در نهایت یه جایزه بزرگ گرفتم دادم به خانومشون و بهش گفتم اگه خودت بری توی کلاس فرشته مهربون برات جایزه میاره . مربشونم تا یک هفته جایزه را گذاشته بود بالای کمد توی دید بچه و بهش نداده بود تا اینکه عادت کرد به مهد رفتن و بعد بهش داد ....حالا هم خیلی مهد و مربیش را دوست داره....کلا اخلاقش و نقاشیش خیلی فرق کرده و من راضیم که تسلیمش نشدم و اونا مهد گذاشتم