2777
2789
عنوان

به مربی مهد پسرم مشکوکم

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 76 پست
نرو داخل کلاس،یکی دو روز از حیاط یا راهرو کلاس رو تحت نظر بگیر،اگه به پرخاشگریش مطمعن شدی مهدش رو عوض کن،دوما پسرت الان دیگه میتونه درد دل کنه باهات،باهاش بازی کن و اززیر زبونش بکش بیرون.
مردان دو نوع هستند،یا روی سرشان خالیست،یا توی سرشان...خخخخخ

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامان پوریا خب حتمآ بچه از چیزی ناراحته وچیزی اذیتش میکنه یعنی چی که بزارمشو برم
من یک زنم / هر قدر هم که ادای محکم بودن را دربیاورم / هر قدر هم که ادای مستقل بودن / و اینکه ممنون خودم از پسش برمی ایم / باز هم ته تهش / به آن سینه پهن مردانه ات نیاز دارم / به دست هایت / حتی / نمی دانی چه لذتی دارد وقتی تو از خیابان ردم می کنی . . .
پس شاغل نیستی بهترنیست توخونه باشه سنش خیلی کمه از الان بزاری مهد
من یک زنم / هر قدر هم که ادای محکم بودن را دربیاورم / هر قدر هم که ادای مستقل بودن / و اینکه ممنون خودم از پسش برمی ایم / باز هم ته تهش / به آن سینه پهن مردانه ات نیاز دارم / به دست هایت / حتی / نمی دانی چه لذتی دارد وقتی تو از خیابان ردم می کنی . . .
حتما پیگیر باش و با مهربونی از زیر زبونش بکش بیرون که چی شده ترسیده
زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!