2777
2789
عنوان

هدیه کتاب به این کتابخونه محروم و دور افتاده

| مشاهده متن کامل بحث + 10842 بازدید | 100 پست
سفید برفی جان... من الان وبلاگتو خوندم... و اگه اشتباه متوجه نشده باشم.. پدرتون فوت کرده... خیلی خیلی ناراحت شدم.. خدا صبرتون بده و تسلیت منو پذیرا باشید... امیدوارم پدرتون مهمان رسول خدا و ائمه اطهار باشن...
بهترین اتفاق زندگی من در سال 93 رفتن به پابوس سرور و سالار شهیدان امام حسین (ع) بود.. خدایا شکرت که منو لایق این سفر دونستی.. http://www.taranomemehr.blogfa.com **وبلاگ ترنم مهر**

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نینی چون من امروز به ادرسی که دادی پست کردم اصلا وقتی گفتی چند ساعت تا اون دو تا شهر راهه . پشیمون شدم با اتوبوس بفرستم. امیدوارم کتابهابه درد کسی بخوره . لطفا وقتی به دستت رسید بهم بگو مرسی
سلام نگار جون خیلی خیلی ممنونم ازت ما نیمه دوم عید رفتیم شهرستان و چند پیش اومدیم اکانت نداشتم که زود ت اطلاع بدم یه بسته از مشهد - کوه سنگی برام رسیده بود و یکی دیگه هم از اصفهان خیابان دقیقی ممنونم از دوستانم که لطف بزرگی کردند هر دو بسته هم اکثرا کتابهای اموزشی بودند و در اون از تربیت فرزند و ... کتاب شهر ... و بابا طاهر و اینا بود چند تا شو امروز بردم کتابخونه چون پیاده میرم و اینجا هم هوا داغه چند قسمت کردم هر دفعه چند تاشو ببرم
سلام نگار جون خیلی خیلی ممنونم ازت ما نیمه دوم عید رفتیم شهرستان و چند پیش اومدیم اکانت نداشتم که زود ت اطلاع بدم یه بسته از مشهد - کوه سنگی برام رسیده بود و یکی دیگه هم از اصفهان خیابان دقیقی ممنونم از دوستانم که لطف بزرگی کردند هر دو بسته هم اکثرا کتابهای اموزشی بودند و در اون از تربیت فرزند و ... کتاب شهر ... و بابا طاهر و اینا بود چند تا شو امروز بردم کتابخونه چون پیاده میرم و اینجا هم هوا داغه چند قسمت کردم هر دفعه چند تاشو ببرم
خانم کتابداره هم کلی تشکر کرد و باور نمیکرد که از اینترنت کمک کردن و کتاب رو فرستادن خیلی خوشحال شدم خیلی خیلی ممنون به بقیه دوستان که ایمیل نزدم در اسرع وقت ادرس رو میدم اگه کتاب ها رو تو قفسه چید و اگه اجازه داد عکس میگیرم و میذارم اینجا ممنونم
دوست عزیزم

سری هم به شهر معما بزنید

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=254020&PageNumber=1

شهر شهر فرنگه.............شهر معماهای قشنگه...........شهر بچه های زبر و زرنگه!

هر کدوم رو حل کردید اگه دوست داشتید جوابشو برام ایمیل کنید!
2810