2777
2789
عنوان

به نظرتون شوهرم برام نقشه کشیده یا سرش به سنگ خوزده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 58 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط منتظر روز زایمانم تا بچزونمشون چون بابا ندارم همش فکرمی کنن مثل یه بی کس تنها می مونن تا از سرم بزنن اما مامانم برا من و دخترم طلا خریده به چه خوشگلی داداشم گردنبند خریده بایه گوسفند قربونی از اینترنت عکس یه دسته گل سفارش داده به چه بزرگی خیلی دوس دارم قیافشونو ببینم
پریسا جان دشمنی باشوهر نیست بحث خانوادشن کسی از خوشبختی فرار نمی کنه من دومیش باشم با ادمی که بخواد نداشته هاتو بزنه تو سرت و دلتو بشکنه خوب رفتار کردن اشتباه محضه
کسایی که تاپیک روز جمعه ام رو دیدن میدونن من چه ظلمی بهم کردن خانواده شوهرم خودتونم بودین دلتون میشکست و دیگه نمی خواستین حتی اسمشونم بشنوین اما خدا خودش طرف حق باشه همین
من وقتی میخوام از دس مادر شوهرم ناراحت شم یا بدم بیاد به ائن فک میکنم که اگه یه روزی خودم مادر شوهر شم یا عروسمون حسش نسبت به مادر من این شکلی باشه چه حالی میشم
خدا جوووونم ممنونم ازت.... دختر نازم اومدنت به زندگیم مبارک
خیلی بهم ظلم کردن روز فوت پدرم مادرشوهرم نذاشت شوهرم بیاد تا 40 روز گفت پسرم حساسه نمی خوام ناراحت بشه باغم به اون بزرگی رو دلم تنها مونده بودم شوهرایه خواهرام دلداریشون میدادن کلا پیش خواهرام بودن منم تنها مونده بودم فقط هر روز 2بارمیرفتم سرخاک و اخرشب برمی گشتم بزرگترازاین برایه دختر دردی نیست که پدرشو از دست بده اولین مرد زندگیشو کسی رو که سالها مثل کوه بهش تکیه کرده بود
شوهرم حتی زنگ هم نمیزد بعد 40 بابام شوهرم اومد خونه و مثل غریبه ها تسلیت گفت قسم خوردم روز فوت مادرش تنهاش میذارم تا بدونه روزی که بزرگترین داغ زندگی رومیبینی چقدرسخته شریک زندگیت تنهات بذاره