2777
2789
عنوان

به نظرتون شوهرم برام نقشه کشیده یا سرش به سنگ خوزده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط منتظر روز زایمانم تا بچزونمشون چون بابا ندارم همش فکرمی کنن مثل یه بی کس تنها می مونن تا از سرم بزنن اما مامانم برا من و دخترم طلا خریده به چه خوشگلی داداشم گردنبند خریده بایه گوسفند قربونی از اینترنت عکس یه دسته گل سفارش داده به چه بزرگی خیلی دوس دارم قیافشونو ببینم
پریسا جان دشمنی باشوهر نیست بحث خانوادشن کسی از خوشبختی فرار نمی کنه من دومیش باشم با ادمی که بخواد نداشته هاتو بزنه تو سرت و دلتو بشکنه خوب رفتار کردن اشتباه محضه
کسایی که تاپیک روز جمعه ام رو دیدن میدونن من چه ظلمی بهم کردن خانواده شوهرم خودتونم بودین دلتون میشکست و دیگه نمی خواستین حتی اسمشونم بشنوین اما خدا خودش طرف حق باشه همین
من وقتی میخوام از دس مادر شوهرم ناراحت شم یا بدم بیاد به ائن فک میکنم که اگه یه روزی خودم مادر شوهر شم یا عروسمون حسش نسبت به مادر من این شکلی باشه چه حالی میشم
خدا جوووونم ممنونم ازت.... دختر نازم اومدنت به زندگیم مبارک
خیلی بهم ظلم کردن روز فوت پدرم مادرشوهرم نذاشت شوهرم بیاد تا 40 روز گفت پسرم حساسه نمی خوام ناراحت بشه باغم به اون بزرگی رو دلم تنها مونده بودم شوهرایه خواهرام دلداریشون میدادن کلا پیش خواهرام بودن منم تنها مونده بودم فقط هر روز 2بارمیرفتم سرخاک و اخرشب برمی گشتم بزرگترازاین برایه دختر دردی نیست که پدرشو از دست بده اولین مرد زندگیشو کسی رو که سالها مثل کوه بهش تکیه کرده بود
شوهرم حتی زنگ هم نمیزد بعد 40 بابام شوهرم اومد خونه و مثل غریبه ها تسلیت گفت قسم خوردم روز فوت مادرش تنهاش میذارم تا بدونه روزی که بزرگترین داغ زندگی رومیبینی چقدرسخته شریک زندگیت تنهات بذاره