2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه دوستی داشتم و همسرش به من پیام میداد و منم نمیتونستم به دوستم بفهمونم که شوهرت مشکل داره. یه بار دوستم از همین مهتاب فالشو گرفت. یعنی وقتی حرفاش تموم شد یهو دیدم سرخ شده و یه کوچولو هم از من شاکیه. گفتم چیه . برگشت گفت از تو انتظار داشتم بهم بگی که امیر اینهمه مدت درخواست میده بهت و از این جور حرفا. دیدم دیگه نمیتونم مخفی کنم. اتفاقا انگار یه بار بزرگ از رو دوشم برداشته شده بود.. چون شانسی که آورده بودم مهتاب بهش گفته بود که دوستت نمیخواد و بهش پا نداده ولی شوهرت گیر میده و پیام میده. در کل منظورم اینه اگر چیزی رو میخواهید پنهان کنید پیشش نگیرید. چون تمام رازهارو میگه

آوا سریع با اولین جمله میره سر اصل مطلب و فرصت سوال کردن میده حتی صدتا سوال. انقدر با حوصله جواب میده که وقتی قطع میکنی دلت میخواد بازم جایی باشه یا بهانه ای باشه باهاش حرف بزنی. واقعا دقیق و عالیه. شماره آوا 09384302531

طلا با این که سنش کمه ولی قدرت ذهنی فوق العاده ای داره. حسابی دوره دیده و میشه گفت یه دهه هشتادی باهوش با پکیج کامل و با حوصله و صدای فوق العاده آروم و بامزه. شماره طلا اینه   09301191177

خاانم تاجیک بی نظیره. یعنی کل فالش 5 تا جمله س ولی حرف نداره. یه چیزی میگم یه چیزی میشنوید. یعنی انگار دقیق میدونه موضوع تو چیه که بخاطرش فالتو گرفتی. فقط همونو میگه. زیادم پرحرفی کنی کلافه میشه. خیلی کارش درسته. کافیه یه بار امتحان کنید میفهمید من چی میگم. شماره ش روشن شده و دیگه جواب میده 09375894622 

من فالگیری رو دستش ندیدم

هر کاری کرده باشی و هر تصمیمی داشته باشی با یه تلفن تکلیفت مشخص میشه و میدونی درست هست منتظر شدن یا نه

موبایل 09375894622

2810