2777
2789
عنوان

شماهم مثل من هستین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 36 پست
ﻣﻦ ﺗﻮ ﻫﺮ ﭼﯽ ﮐﻮﺗﺎﻫﯽ ﮐﻨﻢ ﺗﻮ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﻧﻪ
یه ضرب المثل قدیمی چینی هست که خیلی قدیمیه ،کسی به اون صورت یادش نیست، حتی خود چینی هام فراموشش کردن چه برسه به من که واستون بگم 
اما خیلی اموزنده بوده ! 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
دیروز اتفاقا یخچالم رو تمیز میکردم کلی خوردنی داشتم که خراب شده بودن
برگه های آلوچه و زردالو و لواشک و... همششون خشک شده بودن از پارسال مونده بودن تو یخچال
ماه پیش 5 تا لیمو ترش خریده بودم که مثلا بریزم رو غذاهام دیروز کشفیدمشون مچاله شده بودن
از دیروز توبه کردم که چیزی بخرم
2804
شکلاتای عید؟هههههههههه مال من از سال قبل هنوز مونده
تازه هنوز تو فریزر اجیلای عیدمونم هست

[smiley]l/l_20.gif[/smiley] وقتی وجود خدا رو "باورت" بشه،خدا یه نقطه میذاره زیر باورت و "یاورت" میشه [smiley]l/l_20.gif[/smiley]
اتفاقا من خوردن رو خیلی دوس دارم فقط تنبلی میکنم مثلا تو میوه خوردن همش دوس دارم یکی پوست بکنه آماده بده بهم

من اعتراف میکنم که بنده اسراف کاری هستم
خدایا توبهههههههههه

ولی قول دادم دیگه هیچی نخرم خودم
2805
من خیلی دورریز دارم مخصوصا تو سبزیجات مثلا کرفس رو تو مغازه میبینم خوشم میاد میگم وای چقد خوشگل و تمیز و تازه ن میخرم میارم هفته بعد میندازم اشغال(چون نه خودم کرفس دوس دارم نه همسری)بعلههههههههههه یه همچین نوبری هستم مننننننننننننن
2801