2777
2789

اینم از دلبر فردامون که قراره آموزششو بدممم😁😍امروز درستش کردم و ویدیو گرفتم براتون ادیتم زدم 😉😉آمادس که فردا ازش حمایت کنید

کیا دوست دارن بذارم؟؟دوستش دارید؟؟

داغ داغ از فر در اومده😁🤭

بدیم آموزشو؟🤗

من سراشپز نیستم. اما عاشق غذا هستم. عاشق سنت آن، پختن آن و حتی به اشتراک‌ گذاشتن آن. (زک پوزن) با عشق آشپزی کردن کیف دیگری دارد😁🙈یک عدد شیرینی پز🌝 که دوست داره همه رو باهاتون به اشتراک بذاره:)

عالیههههه،حتمااا آموزشش و بزار

لطفا برای شادی روح مادربزرگ مهربونم صلوات بفرستید،۱۴۰۰/۶/۱۸رفتش پیش خدا.فقر چیزی را نداشتن است اما آن چیز پول نیست،طلا و غذا نیست،فقر گرسنگی نیست،فقر همان گرد و خاکی است که بر کتاب های به فروش نرفته کتاب فروشی می نشیند،فقر پوست موزی است که از پنجره یک ماشین به خیابان انداخته می شود،فقر شب را بی غذا سر کردن نیست،فقر روز را بدون اندیشه به سر بردن است       دوستان من قبلا خواننده خاموش بودم😅 هر کسی یه نظری داره پس بیاید به نظرات هم احترام بزاریم،باتچکر🌹دلگیرم از جماعت نی نی سایتی👩‍🦯👩‍🦯           

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عالیههههه،حتمااا آموزشش و بزار

چشم منتظرش باش😍🤪

من سراشپز نیستم. اما عاشق غذا هستم. عاشق سنت آن، پختن آن و حتی به اشتراک‌ گذاشتن آن. (زک پوزن) با عشق آشپزی کردن کیف دیگری دارد😁🙈یک عدد شیرینی پز🌝 که دوست داره همه رو باهاتون به اشتراک بذاره:)
کاش میتونستم درست میکردم.دلم لک زده برا شیرینی

میتونی حتما، خیلی راحته امروز خمیر مایه اگه نداری تهیه کن فردا آموزشو گذاشتم میتونی به راحتی درستش کننی😍😋

میتونی حتما، خیلی راحته امروز خمیر مایه اگه نداری تهیه کن فردا آموزشو گذاشتم میتونی به راحتی درستش ک ...

باردارم.برام شیرینی ممنوعه.تقریبا استراحت مطلق هم هستم.حالا بازم گذاشتی تگم کن امیدوارم بعد زایمانم بتونم درست کنم.عشق کیک و شیرینی دارم قبل بارداریم ی سر در حال پخت کیک بودم

لایکم کنید

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
باردارم.برام شیرینی ممنوعه.تقریبا استراحت مطلق هم هستم.حالا بازم گذاشتی تگم کن امیدوارم بعد زایمانم ...

عزیزم🥺😍ایشالا 

ایشالا با نینی کوچولو درستش میکنی😍

چشم تگت میکنم

عزیزم گذاشتی لطفا منم باخبر کن

چشم حتما

شمام لطفا دوستاتو تگ کن نظرشونو بگن😁😍

عزیزم منو هم اگه تونستی تگ کن 

حتماا🥰

2810