2777
2789
بعید میدونم حضوری بشه ولی اگه واکسیناسیون سریع انجام بشه ممکنه باز کنند ولی خب بستگی داره واکسیناسیو ...

همین الانش واکسنایی که زدن به نوع دلتا بیشترشون مقاوم نبوده و خیلیا تو بیمارستان دو دوز واکسن زده بودن و ریه درگیر بود تا موقع مدرسه ها کرونا جهشم میکنه ۸۰ درصدو به نظر من بکنید ۹۹😑

🪑🛏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رهام منم چهار سال دیگه می‌ره کلاس اول

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

اخ همکلاسی دخترم بخاطر کرونا فوت شد

. همش ۹ سالش بود ‌ بعد میگن بچه هانمیگیرن.‌ لعنت بهشون دروغگوهای فاسد.نوزاد هم دیدم بخاطر کرونا فوت شده. من  که مهاله بفرستم. سال پیش حتی یه جلسه هم نفرستادم

رسالت من به پایان رسید...رسول دیگری در راه است

کاش غیرحضوری باشه بچم کلاس اولی نمیدونم چه کنم بفرستم نفرستم ثبتذنام کردم ولی شهریه ندادم هنوز.اگع حضوری باشه واقعا میترسم بفرستمش یاحداقل اختیاری

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
همین الانش واکسنایی که زدن به نوع دلتا بیشترشون مقاوم نبوده و خیلیا تو بیمارستان دو دوز واکسن زده بو ...

از این مملکت همه کاری برمیاد که بیان با این وضعیت مدارس رو باز کنند

کاش غیرحضوری باشه بچم کلاس اولی نمیدونم چه کنم بفرستم نفرستم ثبتذنام کردم ولی شهریه ندادم هنوز.اگع ح ...

در هیچ شرایطی نفرستید ... دلتا سن و سال نداره من برادرم کلاس چهارمه مبتلا شد ولی خب خیلی سخت نه اما مبتلا شد ... البته دور باشه از فرزند شما 

در هیچ شرایطی نفرستید ... دلتا سن و سال نداره من برادرم کلاس چهارمه مبتلا شد ولی خب خیلی سخت نه اما ...

من خودم و بچهام وشوهرم همگی گرفتیم هنوزم خوبه خوب نشدیم خیلی سخت گذشت واقعا😰براهمین از کلاس حضوری میترسم اینام که یه تصمیم درست نمیکیرن بگن حضوریه مجازیه

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚