2777
2789

حق الناسی که یادم نمیاد، نمیشناسم کی بود و چیکار کردم باهاش

حق الناس شما  بقیه همسایه همکلاسی تاکسی فروشگاه  حقوق حیوان گلگیاه  و...هررررچی

چیکارکنم گناهاشو پاک کنم نمیخوام حقشون گردنم باشه میخوام پاک پاک پاک بشم چیکار کنم حق الناس و حق چیزای دیگه رو پاک پاک کنم از خودم؟؟؟

باید از مرجع تقلید بپرسین 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه حق الناسی مثل غیبت وتهمت به گردنت که بری به طرف بگی بدتر دعوا بشه باید برای اون طرف استغفار کنی یا نماز شب بخونی بگی برای یارو اما اگه مالی به گردنت باید بدی به طرف اگه هم مرده صدقه بده به جاش من همینقدر میدونم باز از مرجعت بپرس

متشکرم ❤️ عزیز دلم خطاب به امضای شما کشورهای دیگه که حجابشون اجباری نیست، چرا همچین ارقامی وجود ن ...

خواهش میکنم. ☺️🙏

قبلا میزان  اختلاف و فاصله  این معضلات ما با کشور های غربی خیلی زیاد بود.... 

ولی الان ما هم داریم به سمتی پیش میریم که کشور های دیگه قرن قبل طی کردنش، 

اگه اطلاع داشته باشین، فکر کنم تا قرن 19 حجاب در خیلی از نقاط جهان پوشیده بود... ولی رفته رفته مسیحیا و یهودیت و ادیان دیگه حجاب رو کنار گذاشتن، و الان فقط مسلمان ها حجاب کامل دارن، 

دقیقا این معضلات به شکل وسیع تر و شدید تر تو کشور هایی که از نظر پوشش آزاد تر هستن، دیده میشه

متاسفانه 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
امضاتون منظورتون از حجاب چه حجابی هست.منظورتون حجاب حیا .شرم .راستگویی .خدانشناسی و....هست ؟

سلام دوست عزیز 

خب بله حجاب فقط مخصوص لباس نیست، 

حجاب نگاه هست، حیا هست و شامل اینا میشه☺️🙏

متشکرم🍃

🍁💐

سلام دوست عزیز  خب بله حجاب فقط مخصوص لباس نیست،  حجاب نگاه هست، حیا هست و شامل اینا میش ...

درسته  منم قبول دارم چون خیلی به این موضوعات دقت میکنم والبته حرص میخورم .من بیشتر تمرکزم غیراز حجاب لباسه چون اگر کسی ذهنش خوب نباشه حجاب لباس هم برایش فایده نداره وبرعکس.

وخدا نابترین لیلی دنیای من است .
درسته  منم قبول دارم چون خیلی به این موضوعات دقت میکنم والبته حرص میخورم .من بیشتر تمرکزم غیراز ...

خیلی خوبه تمرکز دارین رو این مسائل 

بله بخاطر همین خدا میگه قلب(باطن) و ظاهر هردو رو باید مراقب باشین🤗💐

موفق باشین 

خیلی خوبه تمرکز دارین رو این مسائل  بله بخاطر همین خدا میگه قلب(باطن) و ظاهر هردو رو باید مراق ...

من نمیدونم شما چجور خانمی هستی .مذهبی ویا خداترس

امروز صحنه ای دیدم که شدت ناراحتی خوابم نمیبره 

فردی که هفته ای یکبار قران را دوره میکرد نماز وروزه ومسجدشون به راه .که من روشون قسم میخوردم

انچنان تهمتی به یک بنده خدا جلو بچه هاش زدندوآبرشو برند .که من خجالت کشیدم و یعنی واقعا ادمها برای چی نماز میخونند وخدا رو عبادت میکنند .اصلا میونند خداوند برای چی عبادت را گذاشته .خیلی ناراحتم با دیدن امضاتون گفتم .باهاتون دردودل کنم .ببخشید اعصاب شما هم اگر خرد شد .من آزار دیگران نمیتونم ببینم 

وخدا نابترین لیلی دنیای من است .
من نمیدونم شما چجور خانمی هستی .مذهبی ویا خداترس امروز صحنه ای دیدم که شدت ناراحتی خوابم نمیبره&nbs ...

ای داد بیداد😟💔.... 

اصلا یکی از بدترین گناه ها گناه هایی هست که پای آبروی مومن وسط باشه... 😔مثلا غیبت کردن و تهمت زدن جزو گناهای هست که آبرو میرزه. و بخاطر همین کیفر بدی داره.... 

چون خدا برای آبروی مومن خیلی ارزش قائله 

.... 

اگه از دیدن آزار یه نفر ناراحت شدین، پس وجدان بیداری دارین😍... 

من دارم تلاشمو میکنم که گناهای زبانی (حق الناس) رو کم کنم و خدا بخواد خوب دارم پیش میرم... 🙂❤️

من هر روز رفتارامو اخر شبا آنالیز میکنم هر جا بدونم گسی تو طول روز ازم دلخور شده واسه سلامتیش و حل مشکلاتش صلوات میفرستم و امانت میزارم پیش امام حسین ک فردا روز تو اون دنیا دینمو بهش ادا کنم 🙇