2777
2789
مادرشوهر من تو جوونی با یه خانواده اشنا میشه که اهل این چیزا هستن وفوق العاده ثروتمندن به توصیه اونا اسمشو عوض کرده اسمش صدیقه بوده که بعدش میذاره مدینه الانم زندگی چندان خوبی نداره پس انتخاب خوبی نکرده
کاش دنیا مثل یه عروسی شاد واسه همه ادما بود پراز خنده شادی و اخرش یه بدرقه شاد ورمانیک

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

صحرا جون من یه دوست به اسم اسیه دارم پزشک هستش ازدواج کرده وبچه داره و به نظر زندگی خوبی داره ناهید هم چندتا میشناسم همه جوری هست یکی تحصیلکرده و شاغل،یکی دیپلم و خانه دار،یکی هم یه خانوم میانسالاز هیچ لحاظی شبیه هم نیستن
در حالت کلی برای انتخاب اسم فرزندخود موارد زیرالزامی می باشد. 1. طالعش با پدر و مادرش ضد نباشه 2. کوکب زحل نباشه 3. طبیعتش خاک نباشه 4. طالع و درجه طالعش با هم ضد نباشند. 5 اگر مریخ یا شمس بود طبیعتش خاک یا آب نباشه
از اذان تولد تا نمازمرگ:میبینی دنیا چقدر کوتاهه: از اذان تا نماز
برای محاسبات بنده زبانم برای توضیح قاصر می باشد چون مطالب گسترده و توضیحات فوق العاده زیاد می باشد ترجیحا برای محاسبات با شخص اهل فن و کارشناس تماس حاصل فرمائید چون کوچکترین اشتباه نتیجه معکوس دارد 5 موارد فوق اسرار انتخاب اسم می باشد که اگر رعایت شود انشاءالله نتیجه مورد نظرتان حاصل می شود واسلام
آرش جان من دو اسمه هستم یعنی شناسنامم یه چیزه اما از بچگی به یه اسمه دیگه صدام میزنند میخوام ببینم،سرنوشتم تحت تاثیر کدوم اسممه؟
سال ۹۶،سال مادر شدن من،خدایا ازت ممنونم بخاطر همه خوشبختیهایی که به من عطا کردی
با سلام با توجه به توضیحات شما باید به همان اسمی باشد که از کودکی شما را صدا زده اند برای مطمئن شدن محاسبات باید انجام شود تا دقیقا معلوم شود
برای محاسبه اسم باید کوکب. طبیعت .تالع .و درجه تالع را با علم حروف محاسبه کرد که بتوان در مورد اسم شخص تفسیرات انجام شود.در اینترنت روشهایی برای محاسبات مواردفوق ذکر شده است که با سرچ براحتی می توانید این کار را انجام دهید من اگر توضیح بدهم باید بالای 10 صفحه توضیح بدهم
هر سال 12 ماه دارد ، هر ماه را طالعی گفته اند ، در زمان حضرت سلیمان که هر انسانی روزگار او شبیه یکی از این دوازده طالع می شود و آن 12 طالع به نام : 1 – حمل ، 2 – ثور ، 3 – جوزا ، 4 – سرطان ، 5 – اسد ، 6 – سنبله ، 7 – میزان ، 8 – عقرب ، 9 – قوس ، 10 – جدی ، 11 – دلو ، 12 – حوت ، میباشد . هر گاه بخواهید طالع شخصی را پیدا کنید : باید نام و نام مادر او را به ابجد کبیر در آورده و با هم جمع کنید ، سپس حاصل جمع را تقسیم بر 12 کرده و باقیمانده طالع شخص می گردد . توجه ! اگر زمانی باقیمانده صفر باشد باید نام تنها را تقسیم بر دوازده کنید و باقیمانده طالع آن شخص می شود . و باید بدانید که فرق حروف ابجد با حروف فارسی این است که در حروف فارسی 32 حرف داریم اما در ابجد 28 حرف داریم و فرق آنها در 4 حرع ( گ- چ- پ- ژ ) میباشد و در هنگام استفاده از حروف ابجد در فارسی این حروف حذف می گردد . مانند آقای هوشنگ بنت ژاله وقتی می خواهیم طالع آقای هوشنگ را حساب کنیم به طریق زیر عمل می کنیم ، ه و ش ن گ بنت ژ ا ل ه 5 6 300 50 خالی بنت خالی 1 30 5 361 + 36 جمع عدد هوشنگ به عدد ابجد کبیر می شود ، 50 + 300 + 6 + 5 = 361 جمع عدد ژاله به ابجد کبیر می شود ، 5 + 30 + 1 = 36 مجموع نام و نام مادر می شود ، 361 + 36 = 397 چون که دوازده طالع در سال داریم تقسیم بر 12 می کنیم و باقیمانده از تقسیم طالع هوشنگ می شود ، 397تقسیم بر 12 نتیجه باقیمانده 1 می شود ، و طالع آن حمل میباشد .
بزرگان علم حروف، حروف را به اشکال مختلفی تقسیم کرده اند از جمله ابجد کبیر، ابجد صغیر، ابتث کبیر،ابتث صغیر. ابجد بر دو قسم است: الف: ابجد کبیر ب: ابجد صغیر ابجد کبیر همراه با اعدادش به صورت زیر هستند : ا=۱ ب=۲ ج=۳ د=۴ ه=۵ و=۶ ز=۷ ح=۸ ط=۹ ی=۱۰ ک=۲۰ ل=۳۰ م=۴۰ ن=۵۰ س=۶۰ ع=۷۰ ف=۸۰ ص=۹۰ ق=۱۰۰ ر=۲۰۰ ش=۳۰۰ ت=۴۰۰ ث=۵۰۰ خ=۶۰۰ ذ=۷۰۰ ض=۸۰۰ ظ=۹۰۰ غ=۱۰۰۰ ابجد صغیر همراه با اعدادش به صورت زیر هستند : ا=۱ ب=۲ ج=۳ د=۴ ه=۵ و=۶ ز=۷ ح=۸ ط=۹ ی=۱۰ ک=۸ ل=۶ م=۴ ن=۲ س=ساقط ع=۱۰ ف=۸ ص=۶ ق=۴ ر=۸ ش=ساقط ت=۴ ث=۸ خ=ساقط ذ=۴ ض=۸ ظ=ساقط غ=۴ اسم حروف ابجد نام پسران پادشاهی در زمان قدیم بود که نام پسران او: ابجد . هوز . حطی . کلمن . سعفص . قرشت . ثخذ . ضظغ بوده است. ا ب ج د ه و ز ح ط ی ک ل م ن س ع ف ص ق ر ش ت ث خ غ ض ظ ذ