2777
2789
عنوان

نظر خانم ها در مورد ریش و سبیل آقایون

| مشاهده متن کامل بحث + 78200 بازدید | 103 پست
دیروز رفته بودم لباس بخرم ...یه آن فکر کردم پسره دوجنیه هست....نه ریش داشت ...ابروهای تمیز شده.....فرمژه گذاشته بود.....وای که چه بهش میومد.....دستهاش هم اپیلاسیون کرده بود....خلاصه تمام ظرافت های زنونه رو بجا اورده بود............(موضوع انحرافی)
من از ته ریش خوش میاد
تخت خواب سه نفره من و شوشو و نی نی!!!! آخره خوشبختیه ها......خدایا شکرت...
اگر در دیده شوهرم بشینم....به غیر از خوبی خودم نبینم....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا دیگه شما خودت بهتر می دونی .با ریش یا بی ریش یا هر چی ادم باید بلد باشه به صورتش برسه
بدونه چه افترشیوی بزنه چه مدلی ریشش رو کوتاه کنه-.شیو کنه - خط ریشش رو تنظیم کنه
اینا توی ظاهر خوب خیلی تاثیر داره وگرنه ریش و ته ریش رو همه بلدن بذارن .خودش درمیاد نیاز به برنا مه ریزی نداره :))

به شغل و مذهبشون هم بستگی داره .
یه بار داداشم شش ماه ایران نبود و ریشش رو نزده بود .بلنددد شده بود اساسی .حراست خواسته بودش بهش پیشنهاد داده بود بشه جاسوس همکارا
اینم از مزایای ریش :))

میدونستید توی فرهنگ اروپایی امریکایی دوش گرفتن و صورت شستن برای مردا معادل اصلاح ضورته ؟یعنی وقتی میرن صورتشون رو بشورن حتما شیو می کنن .مردهای قدیمی و با دیسیپلین خودمون هم اینطوری هستن .کسانی که دوره ی شاه شغلهای رسمی و با تحصیلات داشتن بیشترشون صورتشون شیو شده و سیبیل دارن

من که اصلاً نمی پسندم ... شاید به بعضی ها بیاد البته ... خوشبختانه به همسرم اصلاً نمیاد و همیشه صورتشو سه تیغه می زنه :-)

بانو و سمیا جمع کنید بیاید اونور ... تایپیک نظرسنجیه ... جدی باشید
***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز