2777
2789
من وقتی آراد 5 ماهه بود جداش کردم ، چون هم شنیده بودم هم چند جا خونده بودم که باید جداشون کرد ولی عامل اصلیش این بود که یک شب که خوابونده بودمش و طبق معمول قبل از اینکه خودم بخوابم از توی هال نیم خیز میشدم و چند بار نگاهش میکردم دیدم از روی تخت کنار مادر دولا شده و اگر خودم رو بهش نرسونده بودم با مغز می آمد روی زمین همون شب بود که دیگه بردمش توی اتاق خودش . بدون نا آرامی هم از شب های بعد تو جای خودش خوابید و اصلا ناراحتی نمیکرد . دو بار بیدار میشد برای شیر ، بغلش میکردم و بهش شیرش رو میدادم ولی بعد از شیرخوردن دوباره سرجاش میخوابوندم
البته الان که دیگه آخرین باری که شیر میخوره ساعت 12 شب هستش و اگر باز بیدار بشه که خیلی به ندرت پیش میاد بهش کمی آب میدم .
دانی که زآدمی چه ماند پسِ مرگ ، عشق است و محبت است و باقی همه هیچ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متخصصین روانکاوی کودکان اثر شش میم را در تربیت کودک موثر می دانند و عنوان می کنند که:

نیاز روانی بچه های ما، عبارت است از انتقال اثر شش میم. این شش میم را هر کس در کارنامه گذشته زندگی اش دریافت کرده باشد، میم هفتمش "مــوفقیــت" است که خود به خود پدید خواهد آمد:

1. تو محبوبی
2. تو محترمی
3. تو مطرحی
4. تو مهمی
5. تو مفیدی
6. تو می فهمی

اگر ما در رفتار و گفتارمان این 6 میم را به فرزندان مان انتقال دهیم میم هفتم "مــوفقیــت" خود به خود خواهد آمد؛ یعنی باتری روانی انرژی دهنده فرد شارژ خواهد شد. در آن صورت این آدم در تحصیل و زندگی و کار و... موفق خواهد شد.
البته ضد این شش میم که گفته شد، چیزهای دیگری هم هستند که اگر پدر و مادرها انجامش ندهند، عکس این نتیجه را می گیرند و آن آرایه 7 "ت" است که خیلی سخت است. این 7 "ت" را هر کسی دریافت کرد، "ت" هشتمش تباهی است که انتظارش را می کشد:

1. تنبیه
2. توهین
3. تهدید
4. تحقیر
5. تبعیض
6. تنفر
7. ترس

همه افراد شکست خورده و جامعه ستیزها و...، در کارنامه های خود این "ت" ها را دارند، یعنی تاثیر "ت" تحقیر با "ت " تحسین، زمین تا آسمان است."
ممنون از هاله عزیز
خیلی ممنونیم
هاله جون مباحثی مثل جیغ کشیدن و لجبازی و چیزهایی متناسب با بزرگ شدن فرزندانمان داشته باشیم به نظرت خوبه؟
هر هدف رویایی است با مهلتی محدود. باید برای رسیدن به آن طرح ریزی کنید
مرسی هاله جون از جوابت به سوالام . شایلین الان چند روزه که خیلی جیغ و داد میزنه مخصوصا وقتی توی یک جمع هستیم و یکی داره صحبت میکنه اینم شروع میکنه به داد زدن نمیدونم علتش چیه فکر میکنم که میخواد جلب توجه کنه نمیدونم درسته یا نه و چه برخوردی باید باهاش بکنم . یک مورد دیگه اینه که وقتی به چیزی که نباید دست بزنه دست میزنه چه جوری باید ازش بگیرم نمیخوام به زور باشه ولی خوب اونکه نمیدونه براش مضره و نباید دست بزنه میترسم لجباز بشه اگه بزور بگیرم میشه راهنمائیم کنید لطفا؟
دوستان عزیز فردا یعنی یکشنبه ساعت 2 ظهر کانال من و تو یه برنامه در مورد وابستگی بچه ها داره فکر کنم دیدنش مفید باشه برامون.
در ضمن یه برنامه دیگه هم در مورد مشکلات بچه ها داره که چهارشنبه ساعت 10 شبه اونم باید جالب باشه.
مامان شایلین در مورد جیغ زدن موقع صحبت بقیه شاید همون که خودت گفتی جلب توجه باشه. شایدم داره تمرین حرف زدن میکنه فلفلی!!! تو این سن به نظر من بچه ها نیاز به توجهشون زیاده و باید بهشون پاسخ داد.
در مورد گرفتن وسیله خطرناک بهترین راه پرت کردن حواسش با یه چیز دیگه ست یا اینکه به جاش یه وسیله دیگه که دوست داره بهش بدی. روی دریا که خوب جواب میده. چون به زور گرفتن و منع کردن فقط نتیجه عکس داره.
هاله جون از اطلاع رسانیت ممنون اتفاقا دیروز (شنبه) هم داشت در مورد کودک انسان من و تو برنامه میداد خیلی جالب بود . فکر کنم شنبه هر هفته باشه ساعت 2 بود .
در خصوص لجبازی زمانی هست که میگی فلان چیز رو دست نزن اما بارها دست میزنه و جوری انجام میده که من ببینم .. نمیدونم نباید بگم دست بزنه تا حساس نشه یا باید بگم . آخه خیلی چیزها رو بی تفاوت نمیشه از کنارش گذشت معنای خطر رو نمی فهمه
مثلاا میره روی مبل راه میره و زمانی که مبل تموم میشه معنی تفاوت سطح رو نمیهمه و من باید دائم کنارش باشم تا بگیرمش . یا خیلی چیزهای دیگه . اگر بگم نکن لجبازی میکنه تکرار میشه اگر حواسش رو پرت کنم ممکنه متوجه نشه چقدر اون کار خطر داره .
نمیدونم تونسم منظورم رو برسونم یا نه؟
نارسیس جون بنظرم بچه ها با کلمه دست نزن ونکن مشکل دارن وهر چی کمتر استفاده کنی بهتره...من معمولا تو جملاتم برای اینکه نفی اش کنم میگم نگاه کن من و بابایی اینکارو انجام نمیدیم یا میگم ما اینکارو میکنیم ونشونش میدم ..در مواقعیم که رو مبل میرفت یا خطرناک بود از دور مراقبش بودم و اصلا از جمله نکن استفاده نکردم فقط بهش میگفتم مراقب باش ...وفکر میکنم واقعا هم این جمله مراقب باش برعکس نکن ودست نزن خیلی تاثیر داشته و تفاوت سطحو کاملا میشناسه...کلا جملات منفی را حذف کنیم وبجاش از جملات مثبت استفاده کنیم خیلی بهتر جواب میگیریم
سلام متین جونم
مرسی از اظهار نظرت
من هم موافقم کلا کلمه منفی بهش نمیگم
نمیگم کار بدی کردی میگم کار خوب بکنیم بهتره و از این دست موارد اما برای این مورد تنم میلرزه . خیلی میترسم از این کاراش
نمیشه هم محل نداد چون اون نمی فهمه اما امروز از کلمه مراقب باش استفاده کنم ببینم جواب میده یا نه؟ کلا پسر بی محابایی هست