2777
2789
ولی پسر من کلا به اسباب بازی زیاد علاقه نداره

همش با وسایل خونه بازی میکنه
منم وسایل خطرناک رو با چیزایی که نرم و خوردنیه جابه جا کردم تا آسیبی به خودش نزنه

امروز صبح نمیدونم دستشو کجا زده بود که یکم بریده

یه سوال دیگه هاله

مطلب داشتی بزار

من هر چی آرازو صدا میکنم محل نمیزاره-همچین مشغوله که نگو
نه اینکه اسمشو نمیشناسه ها...میشناسه ولی اهمیت نمیده به حرفام

میخوام یه چیزی یادشبدم بلند میشه میره

ولی هر کاریمیکنیم عین همونو انجام میده کارایی که بچه گونه نیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زاهده جون همه همینطورین . رهام اصلا با اسباب بازی بازی نمیکنه . یا داره جارو میکشه دائم . جارو شارژی دستشه یا وقتی لباساشو درمیارم باهاشون د و دیوار و زمین پاک میکنه . خیلی خنده داره کاراش . با همه چیزهایی که بهش مربوط نیست کار داره . میخوان دنیای اطرافشون رو کشف کنن . طبیعیه نگران نباش
هر هدف رویایی است با مهلتی محدود. باید برای رسیدن به آن طرح ریزی کنید
بعضی وقتا اسباب بازی ها واسه شون تکراری میشه من چند وقت پیش رفتم یه سری اسباب بزی جدید واسه دریا گرفتم چون با قبلیا دیگه بازی نمیکرد خوب بود باهاشون بازی کرد. این چیزی که همه اسباب بازیا رو جلوشون نذاریم به نظرم مفید باشه. من بیشتر مواقع کیف اسباب بازیو میذارم جلوش ولی با این مطلبی که خوندم و نوشتم براتون میخوام دونه دونه بذارم جلوش ببینم چی میشه.
بعضی اوقات هم نوع اسباب بازیا رو دوست ندارن. دریا بیشتر از همه با اسباب بازی ای بازی میکنه که تو فروشگاه خودش دستشو به طرفش دراز کرده بود. میشه بذاریم تا حدودی خودشون انتخاب کنن.
بعضی بچه ها هم که کلا اسباب بازی دوست نیستن و با وسایل خونه بازی میکنن خوب چه اشکال داره بی خطرهاشو میشه بهشون داد که سرگرم شن
زاهده جون دریا هم وقتی رو یه کاری که میخواد بکنه تمرکز داره عمرا صداش بزنیم برگرده یا اگه حواسشو بخوایم پرت کنیم بشه. این به نظرم خوبه که تمرکزشون بالاست. واسه یاد دادن زمانهایی رو انتخاب کن که مشغول چیز دیگه نیست و حوصله داره
مرسی هاله جون از مطالب بسیار خوبت
آراد در روز تقریبا نیم ساعتی تو پارکش بازی میکنه ولی هر دو سه روز یکبار اسباب بازیهای اون تو رو براش عوض میکنم .
وقتی تو آشپزخونه هم باشم دو تا کشوی پائین کابینت رو توش دستمال و وسایل پلاستیکی ریختم که سرش با اونها هم گرم میشه و بازی میکنه
دانی که زآدمی چه ماند پسِ مرگ ، عشق است و محبت است و باقی همه هیچ
دست آراد امروز موند لای کشو . الهی بمیرم بچم ضعف کرد خودم هم خیلی ترسیدم . مامانا خیلی مواظب باشین وقتی کشوها رو باز میکنن حتما یه چیزی بزارین لاش که اگر کشو رو بستن دستشون نمونه لاش
آراد عزیزمو دستشو ببوس از طرف من . رهام هم همین اتفاق براش افتاد حالا دیگه کشوهای من عین شلخته ها همش یه تیکه چیز ازش آویزونه تا کامل بسته نشه و دستش لاش نمونه .

بچه ها, نی نی های شما هم زمین میخورن؟ رهام هی از پشت برمیگرده مخصوصا روی سرامیک . هول میشه میخواد بدو میفته . ضعف میرم از ترس
سلام موضوع جالبیه تجربیات دوستان میتونه خیلی کمکمون کنه

مطلبی که هاله جون نوشته بود خیلی مفیده منم تقریبا این کارا رو میکنم..
بچه ها علاقه عجیبی به آشپزخونه دارن اگه بیخطرش کنیم خیلی هم خوبه چون اکثر فعالیت روزانمون اونجا انجام میشه ونینیمون جلوی چشمامونه
-من سعی میکنم از شعله های عقبی گاز استفاده کنم تا از پاشیدن احتمالی روغن و آبجوش به کف آشپزخونه تا حد ممکن جلوگیری کنم-
2 تا کشوی پایینی رو هم وسایل پلاستیکی ودستمالا رو گذاشتم که برای دخترم خیلی جدابه و مدتها سرگرمه البته باید هر چند روز وسایل رو تغییر بدم - برای کشوهام از ضربه گیر استفاده کردم که انگشتاش نمونه -درای کابینتاروهم کش انداختم که نتونه باز کنه
-روی کفشوی آشپزخونه ام یه صندلی سنگین پارچه ای گذاشتم که دیگه نمیتونه برش داره
مانلی جون سلام
همه چیزایی رو که گفتی من قبول دارم . درسته . من درپوش آبریز آشپزخونه رو چسب زدم میاد میشینه با ناخوناش سوراخ میکنه اونو دربیاره . ایندفعه یه جوری چسب زدم که خودم هم نتونستم بکنم .

زاهده جون خوبه اما من خیلی لجم درمیاد به خاطر رهام همه جا پر از بالشت و .... اینجور چیزاست یه نفر که میخواد بیاد من باید خونه تکونی کنم .
سلام بچه ها

ممنون هاله از مطالبت

سامم با اسباب بازیهاش مدت کوتاهی سرگرمه..به جاش عاشق جاروبرقیه

من با الکل همه جای جاروبرقی پاک میکنم مدام...میزارم جلوش + بیبی انیشتین تا نیمساعتی سرگرمه

از تو اشپز خونه که همه وسایل خطرناک و جمع کردم...در پوش چاه و چسب زدم و ...

منم اسباب بازیهارو دونه دونه بهش میدم چون اینطوری براش جذابتره...

ولی تو این سن کلا کاراشون خیلی خطرناک شده....از هر چیز معمولی یه وسیله خطرناک برای خوذشون

میسازن...منکه یه سره دنبال سامم

بچه ها یکی راهکار بهم بده . الان 2-3 روزه هام یه چیزی رو که بهش ندم یا منعش کنم از کاری جیغ میزنه و عصبانی میشه طوریکه رگهای گردنش میزنه بیرون . خودشو سفت میکنه و گردنشو به عقب کج میکنه . از این حرکات نداشت . من ناراحتم و دوست ندارم این کار رو بکنه . لج کردن هم یاد گرفته . یه کم قاشق غذاش دیر بشه نمیخوره . باید یه وقفه بندازم یادش بره دوباره بهش غذا بدم. مامانم میگه نمیتوه حرف بزنه حرص میخوره .شما چه تجربه ای دارید؟
نارسیس جون بچه ها تو این سن خودمحورن یعنی فقط خودشون رو میبینن و این بخشی از طبیعتشونه و کمکشون میکنه تا خودشون رو پیدا کنن واسه همین این رفتارا رو ازشون میبینیم. به نظر من محدودیت فقط واسه چیزایی باید گذاشته بشه که براشون خطر داره و مطمئنیم که نباید انجام بدن و روی اون محدودیت ها هم قرص و محکم وایسیم تا یاد بگیرن نه اینکه با گریه بتونن ما رو قانع کنن که از حرفمون برگردیم. در بقیه موارد هم بهتره تو موقعیت لجبازی نذاریمشون و اگر پیش اومد حواسشون رو با کار دیگه یا چیز دیگه پرت کنیم. متاسفانه این فسقلیا خیلی زود یاد میگیرن از چه راهی میتونن به خواسته هاشون برسن
ـ د‌اد‌ن پاد‌اش و امتیاز به هنگام ارائه‌ رفتار مناسب، لجبازی د‌ر کود‌کان را کاهش می‌د‌هد‌.
ـ ناد‌ید‌ه گرفتن و بی‌توجهی اطرافیان به لجبازی کود‌ک این رفتار را د‌ر وی کاهش می‌د‌هد‌.
ـ استفاد‌ه‌ والد‌ین و مربیان از واژه‌ها و جمله‌های مثبت و پاد‌اش‌های شفاهی، اثربخشی خوبی د‌ر د‌رمان لجاجت کود‌ک د‌ارد‌. از تحسین و ستایش تلقینی می‌توان استفاد‌ه کرد‌.
ـ هرگز برای از بین برد‌ن لجبازی به کود‌کان رشوه ند‌هید‌.