2777
2789
4) مهارت های ارتباطی خود و کودکانتان را افزایش دهید/ هرچقدر ارتباط والدین با کودک غنی تر و کودک در بیان خواسته خود ماهرتر شود، رفتار هایی نظیر جیغ زدن کم می شود. تا می توانید ارتباط خود را با کودک تقویت کنید. مهارت های بازی کردن و سرگرم کردن کودک را در خود افزایش دهید. به کودک یاد بدهید با اشاره یا بیان کلمه های ساده، خواسته خود را مطرح کند.
دانی که زآدمی چه ماند پسِ مرگ ، عشق است و محبت است و باقی همه هیچ
5) به رفتارهای مثبت کودک توجه کنید/ به جای تمرکز بر جیغ زدن و رفتار نامناسب کودک، به دیگر رفتارهای مثبت او را به ویژه هنگامی که آرام است یا با آرامش بازی می کند و خواسته های خود را صحیح مطرح می کند، توجه کنید. هرچقدر بیشتر به رفتارهای مثبت و ارتباط های آرام او توجه کنید، رفتارهای منفی او ضعیف تر و کاهش می یابد. یکی از واکنش های مخرب والدین در مقابل جیغ فرزند، فریاد زدن و آرام کردن او با صدای بلند است و یا در حالی که خود والدین با فریاد و صدای بلند با کودک صحبت می کنند یا او را تهدید و تنبیه می کنند، انتظار دارند کودک آرام باشد.
دانی که زآدمی چه ماند پسِ مرگ ، عشق است و محبت است و باقی همه هیچ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها جون کسی راهکاری پیدا نکرد برای من ؟ واقعا از دست رهام درموندم وقتی خونه هستم کاملا به من وصله یعنی حتی اگر نشسته باشم بخوام این پا اون پا کنم نق میزنه که یعنی کجا میری و میاد محکم منو میگیره . تو جمع خانواده خودم اینطوری نیست اما بقیه جاها منو دیگه ول نمیکنه خیلی نگرانم میکنه این رفتار .
هر هدف رویایی است با مهلتی محدود. باید برای رسیدن به آن طرح ریزی کنید
عید همه مامانای گل و نی نی های عزیز مبارک
امیدوارم تو سال جدید پرانرژی تر و فعال تر تو بحث های تاپیک شرکت کنیم و به همدیگه برای تربیت هر چی بهتر نی نی هامون کمک کنیم.
نارسیس جون فکر میکنم اول از همه باید ببینی این رفتارش از کجا شروع شد و به چی برمیگرده تا بعد بتونی رفعش کنی.
سلام هاله جون و عیدت مبارک

هاله جون من شاغلم و پدرش هم 2 هفته در ماه نیست . به نظرت میتونه از این موضوع باشه؟ البته از نوزادی همین بود حتی اون 6 ماه که تو خونه بودم و کنارش .
نمیدونم چی کار کنم؟
هر هدف رویایی است با مهلتی محدود. باید برای رسیدن به آن طرح ریزی کنید
از همه دوستای همراه بخاطر تاخیر در گذاشتن مطلب عذر میخوام.
دغدغه این روزهای خیلی از مامانای بهاری و بقیه مامانا اینه که نی نی ها همش میخوان دور و برمون باشن این نمیذاره به کارهای خونه یا کارهای شخصی مون برسیم. مطلبی در مورد راه چاره ای برای این مشکل میذارم امیدوارم کارساز باشه:
بیشتر والدین کودکان نوپا آرزو می کنند که کودکشان بتواند تنهایی خودش را سرگرم کند. این خواسته والدین منطقی است، چون کودک نوپا می تواند اسباب بازی ها را بر دارد، با آن ها بازی کند، دنبال توپ بدود و کتاب ورق بزند.

نوپاها آموخته اند که می توانند خودشان کارهایی انجام دهند و اتفاقاً اغلب هم در انجام کارها توسط خودشان پافشاری و سماجت به خرج می دهند. با این همه یک بچه یک ساله همچنان دوست دارد دور و بر والدینش بچرخد، ما می توانیم به او کمک کنیم که بیاموزد چگونه خود را سرگرم کند.

جین فوی، متخصص کودکان در کارولینای شمالی می گوید: "کودکان نوپا اصولاً نمی توانند برای مدت طولانی به تنهایی بازی کنند". طولانی ترین زمانی که می توانید از یک بچه یک ساله انتظار داشته باشید به تنهایی بازی کند چیزی حدود پانزده دقیقه است، دادن چنین فرصتی به کودک کاری است که به انجام دادنش می ارزد، این کار تنها به این دلیل نیست که شما فرصت داشته باشید شام را آماده کنید یا اتاق را جارو و گردگیری کنید. دکتر اسکالار متخصص رشد در مرکز مطالعات رشد و یادگیری دانشگاه کارولینای شمالی در این باره می گوید:"تنها بازی کردن، تقویت کننده استقلال، اعتماد به نفس، خلاقیت، و مهارت های زبانی است. اغلب می بینیم که یک کودک پانزده ماهه موقعی که تنها بازی می کند با خود چیزهایی زمزمه می کند، چنین بازی هایی پایه و اساس رشد مهارت های زبانی هستند."دکتر اسکالار می گوید:" قابلیت بچه ها برای تنها بازی کردن به حال و وضعیت آن ها هم بستگی دارد، اگر بچه گرسنه، خسته یا مریض باشد کمتر به تنها بازی کردن رغبت خواهد داشت. علاوه براین شما از یک نوپای کمی بزرگ تر هم نمی توانید انتظار داشته باشید که مدت طولانی تری تنها بازی کند." دکتر فوی معتقد است: "یک کودک بیست و دوماهه که از نظر شناختی و زبانی قابلیت های بیشتری از کودک یک ساله یا پانزده ماهه دارد تمایل روز افزونی برای کسب استقلال در خود می بیند، بنابراین بیش از پیش دوست دارد با شکستن حد و مرزهایی که شما وضع کرده اید آن ها را و شما را امتحان کند و بنابراین این نیاز بیشتری به نظارت و توجه مداوم و از نزدیک دارد".برای افزایش ظرفیت کودکتان در تنها بازی کردن، چهار کلمه را به خاطر بسپارید:" علاقه،ایجاد عادت، سازماندهی، و جهت دهی".
اول سعی کنید کودکتان را به فعالیتی مشغول کنید که به آن واقعاً علاقه دارد، اگر از نظر شما کمی شلوغ کاری اشکالی ندارد به او اجازه دهید اگر دوست دارد لیوان ها و قاشق ها را جابه جا کند یا لباس ها را از کشوی کمد بیرون بکشد. ژولیت که یک پسر پانزده ماهه دارد دو کشوی پایین کابینت آشپزخانه را پر از بطری، قاشق و پیمانه های پلاستیکی کرده تا هنگامی که او مشغول درست کردن شام است، پسرش با آن ها مشغول بازی شود و کاری به کار او نداشته باشد. بنابراین می بینیم که چه طور سرگرم کردن بچه به کار مورد علاقه اش می تواند او را به سمت تنها بازی کردن سوق بدهد.
چنان که گفتیم دومین نکته ای که باید به ذهن بسپارید "ایجاد عادت" است. وقتی کودک شما کاملاً مشغول بازی شد، به آرامی کمی دور شوید یا یک مجله به دست بگیرید. وقتی او اسباب بازی به سمت شما می اندازد تا شما را به بازی بکشاند، به راحتی اسباب بازی را به خودش برگردانید و جمله کوتاهی درباره بازیش بگویید و لبخند بزنید. طی روزها و هفته های بعد بتدریج و آرام آرام سعی کنید فاصله فیزیکی و ذهنی خود را از او بیشتر کنید و بیشتر پی کار خودتان باشید، اما هرگز کودکتان را بدون مراقبت رها نکنید. دقت داشته باشید در محلی که کودک مشغول بازی است شئ یا موقعیتی وجود نداشته باشد که امنیت و سلامت کودک را به خطر بیندازد. کودک یک ساله درکی از خطر ندارد.
نکته دیگری که در این مورد برشمردیم " سازماندهی " فعالیت کودک بود. پر کردن اطراف کودک از اسباب بازی های جورواجوری که دوست شان دارد منجر به دستپاچگی و گیج شدن او می شود. به جای این کار، هر بار تنها یک اسباب بازی در اختیار او بگذارید و به نوبت اسباب بازی ها را عوض کنید. تری می گوید:"من وقتی می خواهم کتابی بخوانم یا حساب خریدهای روزانه ام را بکنم؛ از همین روش استفاده می کنم، کتابم را به اتاق فرزندم می برم و آن جا اول عروسک پشمالویش را به او می دهم، بعد از چند دقیقه توپ را و بعد از مدتی دو تا کتاب در اختیارش می گذارم، به این ترتیب او مرتب مشغول بازی است و با هر اسباب بازی به نوبت حسابی بازی می کند و سرگرم می شود، و من هم به کارم می رسم."یک کودک یک ساله نیاز به جهت دهی دارد، از این رو وقتی احساس می کنید کودکتان آرام آرام علاقه اش را به بازی با یک اسباب بازی از دست می دهد، با پرسیدن یک سؤال دوباره او را تحریک کنید. مثلاً وقتی کودکتان مشغول بازی با بلوک هایش است، در حین این که مشغول کار خودتان هستید بدون این که مستقیماً وارد بازی با او شوید، با او صحبت کنید. مثلاً می توانید بگویید:" عجب! تو سه تا مکعب رو روی هم گذاشتی. می تونی یکی دیگه هم بهشون اضافه کنی؟"سعی کنید برنامه تنها بازی کردن بخشی از برنامه روزانه بچه باشد. کلر لرنر، متخصص رشد کودکان در واشینگتن می گوید:" کلید تقویت توانایی تنها بازی کردن در بچه ها این است که با افزایش تدریجی زمان تنها بازی کردن، او را به این کار عادت دهید." البته ممکن است اولین تلاش های شما برای وادار کردن کودک به تنها بازی کردن بیش از چند دقیقه نتیجه ندهد و کودک پس از دقایقی کوتاه داد و فریاد راه بیندازد و شما را بطلبد، در این هنگام سعی کنید سریع به او پاسخ ندهید، به او فرصتی بدهید تا خودش با مسأله کنار بیاید. یک زمان مناسب برای ایجاد عادت تنها بازی کردن، بعد از حمام یا ناهار است، این زمانی است که کودک راضی و خشنود به نظر می رسد. زمان هایی که خودتان خسته هستید برای این کار انتخاب نکنید. دکتر فوی می گوید:" خستگی و تنشی که شما در درونتان احساس می کنید ممکن است در رفتار کودکتان منعکس شود."در ضمن به خاطر بسپارید که این فرایند همیشه با یک الگو و با یک کیفیت ثابت نخواهد بود. کودکی که یک روز ، خوب خودش را به تنهایی سرگرم می کند، روز بعد ممکن است کاملاً از این کار امتناع کند، اما شما باید تلاش کنید که فرصت های لازم را برای او فراهم کنید تا تنها بازی کردن را به مرور بیاموزد. پیش از این که شما فکرش را بکنید خواهید دید که توانسته اید پانزده دقیقه تمام به حال خودتان باشید و کودک کاری به شما نداشته و شادمانه خود را در دنیای بازی غرق کرده است
ممنون هاله از مطالب مفیدت
راستش من هر وقت برم تو اشپزخونه مبین دو ثانیه بعد تو اشپزخونه است اول درب کابینت ها رو باز میکنه و سریع میره سراغ کاسه ها و قاشق چنگالام....
ومن هر بار درب کابینت رو میبستم و مبین رو بغل میکردم میاوردم تو هال....
و دوباره همین تکرار میشد و همین بود که من به کارام نمیرسیدم
الان یک هفته است وقتی مبین میاد اول میره سراع کابینت قاشقا.....همه رو میریزه و دقیقا ده دقیقه سرگرمه.......منم اشپزی میکنم.....
بعد میره سراغ کابینت روغن و .... اونحا هم یه ظرف شکلات گذاشتم و بیسکوییت مادر و شیرینی ارد نخود چی.....میاد شکلاتا رو از رو پلاستیک همه رو دندون میزنه.....میریزه....بعد یه دونه شیرینی میخوره بعد بیسکوییت به دست میره سراغ گاز....اینکارش هم ده دقیقه
دکمه های گاز رو میزنه چراغ فر رو روشن میکنه بعد میاد پیش پاهای من از لای پاهام دالی میکنه و بعد درب کابینت زیر ظرفشویی رو باز میکنه و اسپری تمیز کننده رو که خیلییییییییییییییی دوست داره و میگیره سریع میشورمش و میدم تقریبا 5-6 دفیقه ام با اون مشعوله تا خسته میشه و میگه بغلم کن.....

با یکم این ور اون ور من حدود نیم ساعت برای اشپزی وقت دارم....
ومبین هم دیگه تو اشپزخونه راحته....هم خوراکی هاشو میخوره هم من براش شعر میخونم هم بازی میکنه.....
تازگیا اگه هنوز کار داشته باشم هندونه چندتا کوچولو براش میذارم تو کاسه یه ملافه پهن میکنم و عاشق کار با چنگال شده خوددش مشعول میشه تا اونا رو بکنه تو چنگال و بخوره خیلی هندونه دوست داره

خودمم اعصابم از بکن نکن راحت شده
ولی بعدش یه اشپزخونه و سه تا کابینت منفجر شده دارمممممممممممممممممممممم که مبین رو بغل میکنم و با هم مرتب میکنیم و میایم بیرون

خداییش سخته.....
*ان هو الا ذکر و قران مبین*
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز