بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم بس کن دیگه برای سلامتی بچه یک ذره تحمل که بد نیس اتفاقا مردا باید این زمان ها خودشون را ثابت کنند
کاربری سه نفره اس دخترم دوست دارم 😍😍😍 میشه واسه اینکه برم سر خونه زندگیم و یه نی نی بیارم صلوات بفرستید😊😊😊 مامانت خیلی قرتیه😉😉😉 بابات خیلی خوشتیپع😈😈😈 اره عزیزم همه خوبن و جای تو خالی ست😢😢😢 دختر عزیزم تو تنها فرزند و بهترین دوست مامانت هستی😍😍😍😘😘😚😎😎😎😎
من ۵ ماهه دوقلوباردارم از اولش منع رابطه.بخاطر سلامتیه نی نی هام باید رعایت کنم چی میشه کرد
سلام ببخشید شما چه کردید که دوقلو باردار شدید منم دنبال اینم دوقلو باردار بشم☹
دوست دارم دعام کنی و بگی خدا منو همسرمو خوشبخت نگه داره همیشه و دوقلوی سالم عاقل صالح ناز نصیبمون کنه خدایا هرکی دعام کرد الهی که خوشبخت بمونه همیشه هرکیم دعام نکرد از دعای من بی نصیب بمونه انشاالله
من خودمم دوقلوئم.و اینکه تنبلی تخمدان داشتم دکتر قرص لتروزول دادمصرف کنم
مبارک بلشه دوقلو هاتون دختر هستن یا پسر ؟
دوست دارم دعام کنی و بگی خدا منو همسرمو خوشبخت نگه داره همیشه و دوقلوی سالم عاقل صالح ناز نصیبمون کنه خدایا هرکی دعام کرد الهی که خوشبخت بمونه همیشه هرکیم دعام نکرد از دعای من بی نصیب بمونه انشاالله