2777
2789

داداشم میره کلاس پنجم 

میخواد آزمون مدارس نمونه دولتی رو بده واسه ورود به کلاس هفتم 

از چه پایه هایی سوال قراره بدن

واسه رفتن ششم به هفتم نمونه دولتی امتحان نمیگیرن

کاربر ایواز هستم کاربریم تعلیق شده،این کاربری قبلیمه برش گردوندم تا فقط تاپیکاشو حذف کنم اگه حذف کردم دوباره تعلیقش میکنم، و تا موقعی که کاربری ایواز رو برگردونن من با این کاربری فعالیت میکنم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط کلاس ششم امتحان میگیرن 

کاربر خانوم هستم                                     خاهشن توهین نکنید بگین دروغ هستی و فلان.. کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده واسه همین تاپیکا مرتبط نیس پس لدفن توهین نکنید با تچکر   
واقعا؟ از کجا میدونین؟  اون موقع که من دادم امتحان میگرفتن  الان 18 سالمه از اون موقع ...

آره من ۳ سال پیش ششم بودم وقتی خواستم ثبت نام کنم واسه نمونه دولتی گفتن ششم به هفتم امتحان نداره

و ی فرم دادن پرش کردم

قبولیشون به نمراتش و امتیاز هاش بستگی داره

امتیاز مثل عضو شورای مدرسه بودن رفته باشه کلاس قرآن یا تو مسابقات برنده شده باشه فرزند شهید باشه یا جانبازو....

اینا همه امتیازاتن باتوجه به ظرفیت اونایی که بالاترین امتیاز هارو دارن رو قبول میکنن

کاربر ایواز هستم کاربریم تعلیق شده،این کاربری قبلیمه برش گردوندم تا فقط تاپیکاشو حذف کنم اگه حذف کردم دوباره تعلیقش میکنم، و تا موقعی که کاربری ایواز رو برگردونن من با این کاربری فعالیت میکنم.
آره من ۳ سال پیش ششم بودم وقتی خواستم ثبت نام کنم واسه نمونه دولتی گفتن ششم به هفتم امتحان نداره و ...

نمراتش تو کلاس پنجم و ششم خوب باشه بدون آزمون میتونه بره مدارس خاص؟