2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من فال ده نفرو میگیرم اگدوست داشتید صلوات بفرستین اسم خودتون و مادرتون روحتما بگید  فقط نگید ...

اسم زهرا اسم مامانم سهیلا بنظرت شوهرم بهم خیانت میکنه و کی بچه دار میشم مرسی برات ۱۰تا صلوات فرستادم

⛔️درخواست دوستی ندین مخصوصا اقایون درتاپیکام شرکت نکنید به نی نی یار اطلاع میدم.  خدایا تو بساز تو بسازی قشنگ تره ❤️یا اباعبداالله حسین ❤️
برای شغلشوهرم بگو استخدام میشه جایی که میخواد دوباره سلامتیم بدست میارم دیگه بچه دار میشم مرسی گلم

اونجایی که میخواد نه ولی جای دیگه بله

چون بین ۲ ۳ تا جا میمونه واسه انتخاب و اون جایی که میره عاشق کارش خواهد شد.

بیماریت موقته و خیلیش زاده از ترس هست یعنی ترس بهش داره شدت میده

من ترس و تردید زیادی می‌بینم، شاید لازم یاشه راهی که واسه درمان میری رو عوض کنی

کلا زمان خیلی تو بیماریت دخیله و باید زمان بگذره تا حل بشه انگار

سعی کن انقدر گریه نکنی و ناراحت نباشی چون قلبت شکسته

مطمئمم که حل میشه ولی زمان میبره و باید قوی باشی

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
اونجایی که میخواد نه ولی جای دیگه بله چون بین ۲ ۳ تا جا میمونه واسه انتخاب و اون جایی که میره عاشق ...

میشه لطفا منم بگی؟

امیر بهم فک میکنه ؟ آشتی میکنیم؟ چرا اینقد بد خراب کردم رابطه رو؟

میشه مال منم بگی؟🧡 امیر بهم فک میکنه ؟ آشتی میکنیم ؟ 

اون الان خیلی دنبال کار و مسائل اقتصادی هست و فکرش درگیر شما نیست

برمیگرده بهت ولی باید بذاری و رهاش کنی تا برگرده، هی پیام ندی، اینور اونور متن های مختلف نذاری

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
اون الان خیلی دنبال کار و مسائل اقتصادی هست و فکرش درگیر شما نیست برمیگرده بهت ولی باید بذاری و رها ...

اخه من خودم رابطرو بد خراب کردم .ان فالو و ریموش کردم اونم بلاک کرد 

فک نمیکنم برگرده ...

من کی باردارمیشم؟ عکس رنگی برم لولم بازه؟

مشکل خاصی نداری و لوله ات بازه

باردار هم میشی ولی ۷ ۸ ماه دیگه