2777
2789

سلام رفقا.

تجربه ای دارید درمورد قرص های سفیدکننده گلوتاتیون،مثل لزل و منجمد و اینها،که توی پیج گلوتامارکت اینستا تبلیغ میکنن؟

اینا واقعا تاثیردارن؟عوارض ندارن حقیقتا؟!

من میخوام سفارش بدم اما واقعا نگرانم که عوارض بدی داشته باشه.

و رنگ پوستمم شدیدا رو مخمه اعصابم خورده،اگه استفاده کردید یا میشناسید کسی استفاده کرده میشه راهنماییم کنید؟

واقعا اینطور که میگن سفید میکنه؟

همینجا خوندم میگفتن فامیلاشون خوردن شدن سفید برفیᥬ😁᭄ ᥬ😁᭄ ᥬ😁᭄ ᥬ😁᭄ 

من 15سالمع،پس اگه با نظرم مخالفی ریپلای نکن.تو اعتیاد آورترین مخدر جهانی،کع ترکت محالع ❌بآ مَن‍ کِع اَشکامو فَقَطِ دستام‍ پآک‍ کردن‍ حَرف اَ تَنها بودنآتون‍ نَزنید :) ♡______💔.به اونی که در روم باز نکرد،بگین اومدم ساختمونو بخرم😏💯در شهری براش فریاد زدم که حرف زدن حکمش اعدام بود💯.نیازی به پرواز نی همین پایین بالاتر از خیلیام.😌مَنـ الماســم[💎] و تو نِمیتــونیـ منــو بشکـنیــ🌸.   همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌      🤟شیرازی ها دستا بالا 🤟. یه دخمل شیطــون و بازیگــوش؛ دوستان از اتاق فرمان اشاره میکنن؛ دیفــوونه ی باهــوش و خجــالتیِ آرومم اضافه کنم😄🙈
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

همینجا خوندم میگفتن فامیلاشون خوردن شدن سفید برفیᥬ😁᭄ ᥬ😁᭄ ᥬ😁᭄ ᥬ😁᭄ 

اره منم چنتا تاپیک دیدم،اما باز میترسم تبلیغ الکی کرده باشن،یا اگرم راست باشه اینده هزارتا مرض داشته باشه🥺🤦

نمی دونم عزیزم 

ولی منم تو همین نی نی سایت تو یه تاپیک اسمشو شنیدم 🤷‍♀️

ولی احساس می کنم ریسکه بیخیال شو 

برو سالن های تخصصی پوشت پاکسازی و فیشیال و ویتامینه پوست 

اینا خیلی به روشن شدن پوست کمک می کنند

لطفا لایک نکنید😪 مگه اینکه خودم بخوام مرسی

همه در به در دنبال تیره شدن هستن که😁

میگفتن در حد یکی دو درجه روشن می‌کنه دیگه الله اعلم

🌼🥺 توروخدا واسه شاغل شدنم و سر کار رفتنم و ازدواج با عشقم صلوات بفرست مهربون 💚✨                                           اگر اونقدر شجاع بودی که شروع کردی، و اونقدر قوی هستی که داری ادامه میدی، پس حتماً اونقدر لیاقت داری که به خواسته ات، یا حتی به بهتر از اون برسی!   (متعهد❤️👩‍❤️‍👨)                  
بیشتر ببینید

[QUOTE=205474353]من حالم از پوستم بهم میخوره واقعا افسردگی گرفتم و خجالت میکشم[/QUOT

پوستت چشه

🌹💚❤️منمشتعلعشقعلیمچهکنم❤️💚🌹                    درخواست دوستی نمیپذیرم لطفا درخواست ندین
اره منم چنتا تاپیک دیدم،اما باز میترسم تبلیغ الکی کرده باشن،یا اگرم راست باشه اینده هزارتا مرض داشته ...

من باشم استفادع نمیکنم

من 15سالمع،پس اگه با نظرم مخالفی ریپلای نکن.تو اعتیاد آورترین مخدر جهانی،کع ترکت محالع ❌بآ مَن‍ کِع اَشکامو فَقَطِ دستام‍ پآک‍ کردن‍ حَرف اَ تَنها بودنآتون‍ نَزنید :) ♡______💔.به اونی که در روم باز نکرد،بگین اومدم ساختمونو بخرم😏💯در شهری براش فریاد زدم که حرف زدن حکمش اعدام بود💯.نیازی به پرواز نی همین پایین بالاتر از خیلیام.😌مَنـ الماســم[💎] و تو نِمیتــونیـ منــو بشکـنیــ🌸.   همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌      🤟شیرازی ها دستا بالا 🤟. یه دخمل شیطــون و بازیگــوش؛ دوستان از اتاق فرمان اشاره میکنن؛ دیفــوونه ی باهــوش و خجــالتیِ آرومم اضافه کنم😄🙈
بیشتر ببینید
اخه اینکارا فقط صورتو روشن میکنه،اونم سفید نه،من کل بدنم سبزه س🤦

عزیزم دیگه ژنو که نمیشه تغییر داد منم سبزه ام 

پوستمو قبول کردم ولی خب پاکسازی و اینا هم میرم خیلی خوبه فقط کمی گرونه 😪

لطفا لایک نکنید😪 مگه اینکه خودم بخوام مرسی
اخه اینکارا فقط صورتو روشن میکنه،اونم سفید نه،من کل بدنم سبزه س🤦

سلام عزیزم چیشد شما مصرف کردید

زندگی بافتن یک قالیست،نه همان نقش و نگاری که خودت میخواهی،نقشه را اوست که تعیین کرده تو دراین بین فقط میبافی،نقشه را خوب ببین نکند آخر کار قالی زندگی ات را نخرند  
سلام عزیزم چیشد شما مصرف کردید

سلام عزیزم نه تحقیق کردم میگن اینا که پیج گلوتاتیون میفروشه اصل نیست و کوچکترین تاثیری نداره...اما اوناکه اصل باشه و از دبی و خارج بتونی پیدا کنی اونا تاثیرداره