2777
2789
عنوان

بهترین رمانی که خوندید وبهترازبقیه رمانهادوسش داشتید چی بوده؟🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 4840 بازدید | 223 پست

خانه دایی یوسف تاریخی داستان ایرانیهای مقیم روسیه

سینوهه

خوشه های خشم بهترین یود

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره تل میتونم بیام

اونجا بهتره حوصله سایت تبلیغات کندی اینا ندارم اعصابمو خراب کرده

اگه میخای اکانتتو بده یاسی تا گروه بزنه فعلا

@بگویاسی    

نظرت؟ 

حال منو از آهنگام بپرسین ادما هیچی از من نمیدونن../
تمام آثار پگاه عالین مخصوصا اسطوره (عاشقانه اجتماعی) و تب(عاشقانه اجتماعی روانشناسی)

اسطوره واقعا اثر فوق العاده ای بود اولین کتابی بود که خوندمش و توذهنم مونده.

تب رو هم میخونم حتما

مرسی👌🏽❤️

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....
بیشتر ببینید
بگو😂

یه پی وی بساز😂

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بیشتر ببینید
اونجا بهتره حوصله سایت تبلیغات کندی اینا ندارم اعصابمو خراب کردهاگه میخای اکانتتو بده یاسی تا گروه ب ...

منم سایت بدجور رفته رو مخم

اکانتمو یاسی دارا

بگو بزنه

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....
بیشتر ببینید
اونجا بهتره حوصله سایت تبلیغات کندی اینا ندارم اعصابمو خراب کردهاگه میخای اکانتتو بده یاسی تا گروه ب ...

اره اره بزنیم 

با همون شمارتی سیمی؟ @خوشمل_چی_سابقتونم    

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بیشتر ببینید
اره اره بزنیم با همون شمارتی سیمی؟ @خوشمل_چی_سابقتونم

اره عزیزم باهمونم

بیشتر ببینید
اره عزیزم باهمونم

بیا تو همون گروه فقط ما خوبیم

لینک دادم به سامی

بیشتر ببینید
بیا تو همون گروه فقط ما خوبیملینک دادم به سامی

اها باشه میام همونجا

بیشتر ببینید

سیمی کجایی🥲

بیشتر ببینید

سیمییی😭 بیا یه خبری بده از خودت🥺

بیشتر ببینید