2777
2789

میشه بیاین تو روخدا😢

دکترم رفتم فقط وقتی قرص کیلیدینوم سی میخورم درد نمیگیره وگرنه درد میگیره....نمیخام همش قرص بخورم

بعد اینکه باید حتما همه قرصها رو تا اخر بخورم که خوب شم؟اگه نشدم چی؟😭

من یک ملکه  هستم....ملکه  "خودم "   ....به خودم احترام میزارم و برای خودم ارزش قائلم.....کاربری قبلیم ترکید😭"شهرزاد قصه هاااااام" سابق هستم...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

البته من کیسه صفرامم عمل کردم ولی دکتر گفت به اون ربطی نداره

من یک ملکه  هستم....ملکه  "خودم "   ....به خودم احترام میزارم و برای خودم ارزش قائلم.....کاربری قبلیم ترکید😭"شهرزاد قصه هاااااام" سابق هستم...
من یعنی بارهنگ با عرق نعنا فوق العادس

عزیزم میشه بگی معده ات درد میکرد؟چه مدت خوردی؟دردش چطوری بود؟

بارهنگ رو با عرق نعنا بجوشون بخور مثل آب رو اتیشه

با روغن بنفشه کنجدی هم معدتو ماساژ بده 

من ناراحتی معده داشتم دکتر رفتم فقط تا موقعی خوب بودم ک دارو مصرف میکردم ولی طب رفتم خداروشکر خوب شدم

آره من. ولی در کنارش هم باید داروهای دیگه بخوری. امپرازول. بیسموت. میترانیدازول. 

منم میترانیدازول میخوردم  ولی بارهنگ رو تند تند میخورم ناشتا هم میخوردم خداروشکر دیگم قرص نخوردم 

ب قدری معده درد داشتم ک نمیتونستم صاف بشینم همش تهوع داشتم

منم دوبار اینقدر درد گرفت که رفتم سرم وصل کردم که خوب شدم

چه مدت خوردی عزیزم؟

من همسرم مهده دردداشت چندینننننن سال 

خوب نمیشد

هی اندوسکوپی و ..

نشد که نشد 

تااخر یکی بارهنگ و عرق نعناروپیشنهاد کرد

اصن دیکه بعد اون خداروشکرخبری از  اذیت معده نیست

مامان دوتاوروجک بااختلاف یسال و دوماه😁😍انلاین شاپ کودک داریم،چون اول راهیم باکمترین سود ممکن 😍@lenin_babyshop
منم میترانیدازول میخوردم  ولی بارهنگ رو تند تند میخورم ناشتا هم میخوردم خداروشکر دیگم قرص نخورد ...

ناشتا باید خورد یا آخر شب؟

دکتر خیراندیش میگه آخر شب بخورین