2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو سایت ثبت نام کردم امتیاز اوردم  چون هم معدلم بالا بود هم خانوادم فرهنگی هستن  شما اون ...

من بودم ولی خیلی اذیت شدم اکثرا سهمیه داشتن بدون درس خوندن رفتن رشته های تاپ و من درگیر افسردگی شدید شدم سطح معلماشونم از مدارس معمولی پایین تره چون کلا بچه های درسخونی ندارن چون دلشون به سهمیه هاشون خوشه بنظرم اشتباه منو نکن من واقعا خیلی اذیت شدم اگه سهمیه داری برو در غیر این صورت در حق خودت این ظلم رو نکن در آخر هر جور خودت صلاح میدونی🥲🌱💚

من تند تایپ میکنم و استاد غلط املایی هستم  اوکی؟؟؟😒😏
من بودم ولی خیلی اذیت شدم اکثرا سهمیه داشتن بدون درس خوندن رفتن رشته های تاپ و من درگیر افسردگی شدید ...

نه خب من سهمیه آنچنانی برا کنکور ندارم 😂 فقط مامانم معلمه 

شما چه سالی اونجا بودید؟

همین حضرت زینب بودید؟

نه خب من سهمیه آنچنانی برا کنکور ندارم 😂 فقط مامانم معلمه  شما چه سالی اونجا بودید؟ هم ...

نه عزیزم من مدرسه شاهد بودم نگفتم تو این مدرسه بودم من سال ۹۹ فارغ التحصیل شدم البته کلا سطح مدارس شاهد در یک حده چون میشناسم کسایی رو تهران بودن و اونا هم راضی نبودن برو یه مدرسه عادی من واقعا اذیت شدم حالا جور خودت دوست داری منم معدلم خوب بود قبولم کردن

من تند تایپ میکنم و استاد غلط املایی هستم  اوکی؟؟؟😒😏