2777
2789

خانم معلما بگین چرا پیامای دانش اموزانونو جواب نمیدادین؟

اونم ما شاگرد اولا 

اصن چرا محلمون نمیزارید؟

آهاااای تویی که داری امضامو میخونی میخواستم بهت بگم همین الان بخند :))))))دیدی تونستی ، سختی های زندگی واسه هممون هست برات آرزوی ی دنیا حال خوب دارم ، راستی قبل از هر کامنتی فکر کنیم که ی آدم با ی قلب پشت گوشی نشسته❤🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

مامان من معلم بود ی مدت کل هفته باید می‌رفت ی مدت شد دو روز در هفته بعد کلا مجازی شد 

الان مامانم میگه دارن تو کانال های مختلف پخش میکنن که تا به ما وسیله آموزش ندین درس نمیدیم امسال

من از معبود یکتایم ...فقط یک چیز میخواهم نگیرد هرگز از قلبت، امید استجابت را ♥️ 
جواب نمیدادن واقعا؟ به مدیرگفتزد؟

نه اصلا 

مبگفتیم میگفتن سرشون شلوغه

آهاااای تویی که داری امضامو میخونی میخواستم بهت بگم همین الان بخند :))))))دیدی تونستی ، سختی های زندگی واسه هممون هست برات آرزوی ی دنیا حال خوب دارم ، راستی قبل از هر کامنتی فکر کنیم که ی آدم با ی قلب پشت گوشی نشسته❤🥰
خانم معلما بگین چرا پیامای دانش اموزانونو جواب نمیدادین؟ اونم ما شاگرد اولا  اصن چرا محلمون ن ...

جواب که میدن فقط طول می‌کشه چون سرشون خیلی شلوغه شاگرد اول و اینا ندارع ببینین فقط شما دانش آموز نیستین که به غیر از شما چند تا کلاس دیگ هم هست 

مامان خودم سیصد تا دانش آموز داشت پارسال پدرش در اومد چشماش ضعیف شد جواب میداد یکم طول می‌کشید 

معلم های ما که میگن پی وی پیام بدین صفر می‌دیم 

اره واقعاتوخونه وسیله نداریم که

اره مامانم ی گوشی داشت خودش بخاطر همین مدرسه گوشیش سوخت مجبور شدیم ی گوشی دیگ بگیریم براش 

حقوقشون که خیلی کمه باید دو ماه حقوقشون رو کنار بزارن بتونن ی گوشی بخرن اگه الان ما خودمون لب تاپ نداشتیم باید چیکار میکردیم . میگن بهتون وام می‌دیم 😐😐آخه با اون قدری که میدین مگه گوشی پیدا میشه خیلی پروعن

2810