2777
2789
خیلی از بچه ها بد غذا هستن یا طعم یه غذای خاصی و دوست ندارن.(مثله ماست، تخم مرغ، گوشت ، فرنی و....)
بیاین اینجا و از خلاقیت و تدبیرهایی که برای مخلوط کردن یا عوض کردن طعم اونها و در نهایت خوراندنش به نی نی هاتون انجام دادین بگین تا به بقیه مامانا هم کمکی شده باشه. البته سن نی نی خود را هم ذکر کنید
تاپیک خوب و جالبیه امیدوارم استقبال خوبی بشه

ممنون مامی ایلیا

صبحانه برای نی نی هشت نه ماهه غیر فرنی و حریره چی میشه داد؟!!!
کاش می شد زندگی را هم عوض کرد٬ مثل «چایی» وقتی که سرد می شود…
دخمل من 8 ماهشه....طعم به رو خیلی دوست داره..واسه همین تو سوپ هاش به که می ریزم راحت تر می خوره...و طعم ترشی رو به شیرینی ترجیح میده..واسه همین وقتی سوپش رو نمی خوره یه کم آبلیمو که می زنم راحت می خوره....عاشق ماست هم هست
سعی نکن متفاوت باشی...فقط خوب باش خوب بودن به اندازه ی کافی متفاوته...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام.آخرخلاقیته.نخدید بهم.
چون سیب زمینی خیلی دوست داره هر خورشتی درست می کردم توش سیب زمینی می انداختم بعد کنار غذاش اون سیب زمینی رو هم که طعم خورش گرفته بود رو بهش می دادم.
کرفس بخار پز.ذرت پخته ونخود فرنگی رو بهش یه سسی که از ماست وآبلیمو وروغن زیتون درست کرده بودم می زدم ومی خورد
من تا حالا اکثر سبزیجات و حبوبات رو به دخملم دادم...مثلا یه بار گوشت ماهیچه رو با هویج ..کدو...به....گوج فرنگی...برنج و جو می پزم ..میکس میکنم بهش میدم...یه بار به جای برنج رشته فرنگی می ریزم..به
سعی نکن متفاوت باشی...فقط خوب باش خوب بودن به اندازه ی کافی متفاوته...
من زرده تخم مرغ با پنیر خامه ای دادم بهش ولی خوب اینو نمیشه خیلی بهش داد تا سیر بشه ولی فرنی و حریره خوب سیرش میکنه
مرسی جیگر خوبم

الهی قربونش برم تپل خاله.... نه توروخدا رژیم نده بهش هر چی خواست بهش بده ولی با حجم کمتر

ای جاااان
پسر من 10 ماهشه.زیاد سوپ و اش خودشو دوست نداره.برای خودمون که می پزم ،قبل از ریختن فلفلش سهمشو برمیدارم.فرنی هم نمیخورد.به جاش بهش سرلاک میدم.البته با سرنگ.من از جند تا مامان دیگه هم پرسیدم.بچه هایی که بدغذان و با قاشق راحت نمیخورن با سرنگ بهشون بدین.خیلی جواب میده
2810